Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Pump Treeniboosteri

EUR 15.33

Oli 29,30 €

15,33 €

Säästä: 13,97 €

Loppuunmyyty

Miksi käyttää Mass Pumpia?

Mass Pump pre-workout sisältää luonnollisesti hankittua kofeiinia sekä tauriinia, kreatiinia ja beeta-alaniinia, jotka yhdessä voivat parantaa valppautta erityisesti intensiivisen vastusharjoittelun yhteydessä. Mass Pump sisältää BCAA: t, jotka voivat edistää lihasten säilymistä, ja mikä tärkeää, se sekoittuu hyvin ja maistuu hyvältä.

Kuka voi hyötyä tehonlisääjästä?

Tehonlisääjät, jotka sisältävät kreatiinia voivat parantaa fyysistä suorituskykyä räjähtävyyttä vaativassa intensiivisessä harjoittelussa. Kofeiini edistää henkistä suorituskykyä, mikä voi olla erityisen hyödyllistä ihmisille, joiden on vaikeaa päästä treenifiilikseen ennen harjoittelua.

Hyödyt
  • Kofeiini guaranasta on luonnollista ja voi lisätä energiaa ja parantaa valppautta.
  • Kreatiini voi parantaa räjähtävyyttä vaativia suorituksia; BCAA: t voivat auttaa lihasmassan ylläpidossa
  • Beeta-alaniini ja L-arginiini voivat parantaa lihaspumppia.
  • Saatavilla 750g pusseissa

Sekoita 1/2 annosmitallista (25 g) jauhetta 200-300 ml:aan vettä. Nauti 15 minuuttia ennen treeniä. Ei lapsille, raskaana oleville naisille eikä kofeiiniherkille henkilöille.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään kuivassa ja viileässä.

HUOM.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on diagnosoitu jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltäsi ennen ravintolisien käyttöä.

Cherry:
Kreatiinimonohydraatti, dekstroosi, L-arginiinimonohydrokloridi, tauriini, beeta-alaniini, piidioksidi, asetyyli-L-karnitiinihydrokloridi, L-ornitiinimonohydrokloridi, L-sitrulliini, fruktoosi, guaranauute, omenahappo, trikalsiumfosfaatti, sitruunahappo, aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaamikalium), askorbiinihappo, väri (E124).
E124: Voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.

Lemon:
Kreatiinimonohydraatti, dekstroosi, L-arginiinimonohydrokloridi, tauriini, beeta-alaniini, piidioksidi, asetyyli-L-karnitiinihydrokloridi, L-ornitiinimonohydrokloridi, L-sitrulliini, fruktoosi, guaranauute, omenahappo, trikalsiumfosfaatti, sitruunahappo, aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaamikalium), askorbiinihappo, värit (E102, E133).
E102: Voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.

Tutti Frutti:
Kreatiinimonohydraatti, dekstroosi, L-arginiinimonohydrokloridi, tauriini, beeta-alaniini, piidioksidi, asetyyli-L-karnitiinihydrokloridi, L-ornitiinimonohydrokloridi, L-sitrulliini, guaranauute, fruktoosi, omenahappo, trikalsiumfosfaatti, sitruunahappo, aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaamikalium), askorbiinihappo, väri (E131).

Annoskoko 1 annosmitallinen (25g)

Ravintosisältö

  Per Annos
C-vitamiini 45 mg
Kreatiinimonohydraatti 4.9 g
L-Arginiinimonohydrokloridi 2.9 g
Tauriini 2.5 g
Beta-Alaniini 2 g
Asetyyli l-karnitiini hydrokloridi 1.5 g
L-Ornitiinimonohydrokloridi 1 g
L-sitrulliini 1 g
guarana uute 700 mg

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 3.94 / 5 (186 Arvostelut)
  • 82 5 star reviews
  • 57 4 star reviews
  • 20 3 star reviews
  • 8 2 star reviews
  • 19 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

pump

Onko se yksi mitallinen 25 vai 50g? Tuoteselosteessa kerrotaan kaksin päin.

Mass Pump

Muuten tuote on kaikkia odotuksia vastaava, mutta tuo pussi ei oikein ole toimiva tälle jauholle. Eli käden kun laittaa pussiin niin aina on käsi valkoisena jauhosta. eli voisi olla parempi olla jossain kovamuovisessa rasiassa kuin pussissa.

Elämän eliksiiri

Ennen tätä tuotetta en tiennyt että pwo, joka toimii, voi maistua myös älyttömän hyvältä! Makuna siis rasberry soda, todella raikas ja marjaisa. Pump antaa reenille mahtavan focuksen jonka ansiosta rankimmankin jalkapäivän jaksaa painaa loppuun asti. Sekoittuu tosi hyvin, ja vaikka unohtaisi pesemättä kaapin perukoille muhimaan niin haju ei jää kummittelemaan. Ja tää on halpaa ku vesi.

Kysymys

Ensimmäinen laturi mistä ei tullut äklö olo ja hyvän makuinen. Onko tuotetta tulossa lisää kun pitkään ollut loppuunmyyty?

Mass pump

Toimii hienosti, ainakin lunkohdalla!

Ei heikkohermoisille

Sininen vadelma. Näyttää ja maistuu myrkylliseltä. Sekoittuu kyllä hyvin ja tuo virtaa, jos saa alas.

Hyvin pumppaa

Hyvin sekoittuva ja sitruuna raikkaan makuinen. Väsyneenäkin on jaksanut tämän avulla treenit hoitaa. Virkeänä ei pysty lopettamaan, eli ei kannata turhaan ottaa.

Tehoa reeniin

Tehokas tuote. Treeni sujuu jopa työpäivän jälkeen tämän avulla. Maku oli hyvä ja piristi klo 19 aikaan otettuna niin paljon että yö meni valvoessa aamu neljään

Hyvä boosteri

Treenistä saa enemmän irti kun ottaa tätä. Energiatasot ainakin itsellä nousi ja sen huomasi n. 15minuutin päästä. Muistakaa, että boostereita ei ole tarkoitus käyttää jokaisessa treenissä, koska niiden vaikutus rupeaa hyytymään, koska kroppa tottuu. Itse käytin silloin, kun oli väsynyt olo tai ei kiinostanut yhtään treenata. Kannattaa testata ja sitruuna hyvän makuinen.

Vielä keskeneräinen käyttö

Pari kertaa vasta ollut käytössä, joten vielä ei kerkiä tehosta kauheasti kertomaan. Mutta sen huomasin, että keho on nopeammin valmis varsinaiseen treeniin ja alkulämmittelyyn mennee ehkä hiukan vähemmän aikaa, kuin ilman Pumpia. Kehoon tulee jännä kihelmöivä fiilis. Lisäksi hikoileminen on runsaampaa, kun käyttää Pumpia. Makuna meillä Tutti Frutti, joka ei itseäni miellytä, mutta kun vain juo, se menee kyllä alas.