Mass Pump

3.9329608938547485

179 Arvostelut

Maku
Pakkaus
Määrä

-35% KOODI: DOTW

Tämä viikon tarjouksessa tuotteita alennetuin hinnoin, jopa -35%. Valitse oma tavoite, saat sitä tukevista tuotteista alennuksen koodilla DOTW. Liittyy normaalihintaisiin tuotteisiin, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa 26/02/2017 asti.

/all-offers/deal-of-the-week.list

18,90 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Mass Pump on laadukas, mutta edullinen tehonlisääjä, jonka avulla saat enemmän irti treeneistäsi! Hyvän makuinen ja nopeatehoinen valmiste, mikä monen urheilijan suosikeissa. Mass Pump tuo treeneihisi sekä pumppia, että tehoa, suorituskykyä ja voimaa.

PUMPIN JA TEHOA LISÄÄVIEN ERO?

Pump –valmisteet kuuluvat tehoa tuovien lisäravinteiden ryhmään. Tehoalisäävät lisäravinteet voivat olla joko piristäviä tai itse kehon toimintoihin (esimerkiksi tehon tuottoon) vaikuttavia valmisteita. Monet tuotteet ja niiden teho perustuu vahvasti niiden sisältämiin piristäviin ainesosiin, kuten kofeiiniin. Monissa tuotteissa taas on sekaisin eri yrttejä ja ainesosia, mitkä yhdessä tai kukin erikseen tuovat lisää tehoa, energiaa tai suorituskykyä treeniin.

Pump –valmisteet monesti edistävät verenkiertoa ja saattavat parantaa sitä, jolloin urheilija saakin veren mukana sekä lisää / enemmän happea treenattavaan lihasryhmään, mutta myös paremman paineen. Tämä paine on juuri tuo kovin kaivattu ja tavoiteltu “pumppi”. Lihakset pullistuvat ja kovenevat, verenkierto treenattavalla alueella paranee ja lihasryhmä saadaan treenattua aivan “loppuun”.

MASS PUMP TEHOAINEET

Mass Pump on sekoitus ainesosia, jotka vievät treenisi uudelle tasolle. Aminohapot, kreatiini, kofeiini, beeta-alaniini, l-arginiini, tauriini.. Siinä vasta osa tämän tehopakkauksen ainesosista. Mass Pump on syystä kaikkien aikojen suosituin tehovalmisteemme.

Tehosekoitus:

 • Guarana
 • Tauriini
 • Dekstroosi
 • Korkea kofeiinipitoisuus; 175mg per annos.

Nämä tehoaineet lisäävät tehoa, virtaa ja suorituskykyä.

Kestävyyssekoitus:

 • Beeta-alaniini
 • Kreatiini
 • Asetyyli l-karnitiini

Pumppisekoitus:

 • Arginiini
 • Ornitiini
 • Sitrulliini

  Jokainen annos sisältää 175mg kofeiinia, mikä parantaa todistetusti keskittymiskykyä ja reagointikykyä. Kreatiini parantaa suorituskykyä lyhytkestoisissa ja nopeissa räjähtävää vaativissa harjoituksissa.

MASS PUMP KÄYTTÖ

Mass Pump –valmistetta suositellaan nautittavan 15min ennen harjoituksia parhaan tehon saavuttamiseksi.

HUOM.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on diagnosoitu jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltäsi ennen ravintolisien käyttöä.

Hyödyt

 • Tehonlisääjä
 • Tehosekoitus, lihasmassasekoitus ja pumppisekoitus 3 in 1 !
 • KORKEA KOFEIINIPITOISUUS 135 MG PER ANNOS

Käyttöohje

Sekoita 1/2 annosmitallista (25 g) jauhetta 200-300 ml:aan vettä. Nauti 15 minuuttia ennen treeniä. Ei lapsille, raskaana oleville naisille eikä kofeiiniherkille henkilöille.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään kuivassa ja viileässä.

HUOM.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on diagnosoitu jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltäsi ennen ravintolisien käyttöä.

Ainesosat

Cherry:
Kreatiinimonohydraatti, dekstroosi, L-arginiinimonohydrokloridi, tauriini, beeta-alaniini, piidioksidi, asetyyli-L-karnitiinihydrokloridi, L-ornitiinimonohydrokloridi, L-sitrulliini, fruktoosi, guaranauute, omenahappo, trikalsiumfosfaatti, sitruunahappo, aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaamikalium), askorbiinihappo, väri (E124).
E124: Voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.

Lemon:
Kreatiinimonohydraatti, dekstroosi, L-arginiinimonohydrokloridi, tauriini, beeta-alaniini, piidioksidi, asetyyli-L-karnitiinihydrokloridi, L-ornitiinimonohydrokloridi, L-sitrulliini, fruktoosi, guaranauute, omenahappo, trikalsiumfosfaatti, sitruunahappo, aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaamikalium), askorbiinihappo, värit (E102, E133).
E102: Voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.

Tutti Frutti:
Kreatiinimonohydraatti, dekstroosi, L-arginiinimonohydrokloridi, tauriini, beeta-alaniini, piidioksidi, asetyyli-L-karnitiinihydrokloridi, L-ornitiinimonohydrokloridi, L-sitrulliini, guaranauute, fruktoosi, omenahappo, trikalsiumfosfaatti, sitruunahappo, aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaamikalium), askorbiinihappo, väri (E131).

Ravintosisältö

Annoskoko 1 annosmitallinen (25g)

Ravintosisältö

  Per Annos
C-vitamiini 45 mg
Kreatiinimonohydraatti 4.9 g
L-Arginiinimonohydrokloridi 2.9 g
Tauriini 2.5 g
Beta-Alaniini 2 g
Asetyyli l-karnitiini hydrokloridi 1.5 g
L-Ornitiinimonohydrokloridi 1 g
L-sitrulliini 1 g
guarana uute 700 mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

3.9329608938547485

3.9329608938547485

(179 Arvostelut)

 • 5    80
 • 4    53
 • 3    19
 • 2    8
 • 1    19

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele
<
1
2
3
4
...
10
>

Tehoa reeniin

Yhteensä:

5

Tehokas tuote. Treeni sujuu jopa työpäivän jälkeen tämän avulla. Maku oli hyvä ja piristi klo 19 aikaan otettuna niin paljon että yö meni valvoessa aamu neljään😂

Mon Jan 16 11:37:20 GMT 2017 mukaan

Hyvä boosteri

Yhteensä:

4

Treenistä saa enemmän irti kun ottaa tätä. Energiatasot ainakin itsellä nousi ja sen huomasi n. 15minuutin päästä. Muistakaa, että boostereita ei ole tarkoitus käyttää jokaisessa treenissä, koska niiden vaikutus rupeaa hyytymään, koska kroppa tottuu. Itse käytin silloin, kun oli väsynyt olo tai ei kiinostanut yhtään treenata. Kannattaa testata ja sitruuna hyvän makuinen.

Thu Dec 29 14:14:18 GMT 2016 mukaan

Vielä keskeneräinen käyttö

Yhteensä:

3

Pari kertaa vasta ollut käytössä, joten vielä ei kerkiä tehosta kauheasti kertomaan. Mutta sen huomasin, että keho on nopeammin valmis varsinaiseen treeniin ja alkulämmittelyyn mennee ehkä hiukan vähemmän aikaa, kuin ilman Pumpia. Kehoon tulee jännä kihelmöivä fiilis. Lisäksi hikoileminen on runsaampaa, kun käyttää Pumpia. Makuna meillä Tutti Frutti, joka ei itseäni miellytä, mutta kun vain juo, se menee kyllä alas.

Tue Sep 13 12:55:46 BST 2016 mukaan

mass pump cherry

Yhteensä:

4

Kirsikasta makuna oli vähän ennakkoluuloja mutta ne osoittautuivat vääriksi. Todella piristävä maku ja treeni sujuu loistavasti mass pumpin avulla. Jaksaa painaa treenin hyvin alusta loppuun ja varsinkin iltasella treenatessa tarjoaa loistavan piristyksen ennen treeniä.

Fri Jun 17 08:50:38 BST 2016 mukaan

Keskinkertainen

Yhteensä:

3

räjähtyvyyttä myös makuun.Tuote neutraali ja vaatisi toimiakseen

Sun May 29 08:01:00 BST 2016 mukaan

Hyvä mutta halpa

Yhteensä:

5

Mass pump:in tutti frutti maku on mielestäni todella hyvä! Pumpin ainesosat ovat todella hyvät, varmaan parhaimmistoa pwo maailmassa, koska ei tarvitse erikseen ostaa kreatiinia. Mass Pump antaa tosellisen energiabuustin ennen reeniä! Pwo minun mieleeni!

Wed May 18 23:45:33 BST 2016 mukaan

Puhtia lisää kun sitä tarttee!

Yhteensä:

4

Mass pump on varmasti yksi edullisimmista pwo tuotteista mutta kuitenkin mahtava tehonlisääjä. Antaa hyvän virran ja pumpin treenin sekä välillä hauska kutittavan tunteen mistä ite tykkään ! Eli en kyllä muuta osta vähään aikaan makuja vaan vaihtelen! Tälläkertaa cherry maku mikä ei nyt ole mailman paras maistuu aika keinotekoselta kirsikalta. Eli muita makuja odotellessa!!

Tue May 17 08:43:54 BST 2016 mukaan

Pump

Yhteensä:

4

Aluksi toimi hyvin, vaikutus tuntuu hiipuvan, jännän mskuista mutta toimii

Fri May 06 16:37:57 BST 2016 mukaan

Todella hyvä

Yhteensä:

5

Maistuu todella hyvältä ja sekoittuu hyvin

Fri Apr 29 13:10:52 BST 2016 mukaan

Ei huono

Yhteensä:

5

Todella hyvä makuista ja sekoittuu hyvin

Fri Apr 29 13:09:20 BST 2016 mukaan

???????

Yhteensä:

3

Tuntuu toimivan, mutta joskus vetää vattan kesken reenin löysälle :)

Wed Apr 27 17:31:43 BST 2016 mukaan

Pump up the jam

Yhteensä:

5

Hyvän makuinen ja tehokas ja ainakaan en itsellä ole havainnut suurempia sivuvaikutuksia

Fri Apr 15 16:15:51 BST 2016 mukaan

Pump pelaa

Yhteensä:

5

Mielestäni todellakin hintanasa arvoinen tuote. Toiminut itsellä jo useamman purkin verran ohjeen mukaisella annostuksella.

Mon Apr 11 09:17:32 BST 2016 mukaan

Hyvin potkii

Yhteensä:

4

Hyvin pärisee ja tasaisesti. Ainot miinukset ettei potkase kunnolla

Thu Mar 24 15:03:53 GMT 2016 mukaan

Hyvä tuote

Yhteensä:

4

Mass Pump-lemon, Maku tosi hyvä ja tuote on toiminut minulla hyvin, kihelmöintiä aluksi käsissä ja kasvoissa mutta menee ohi ja antaa potkua treeniin.

Fri Mar 11 05:45:58 GMT 2016 mukaan

Paras

Yhteensä:

5

Olen käyttänyt Mass pumppia siitä asti kun ensimmäisen kerran sitä tilasin. Kerrassaan loistava tuote. Virtaa riittaa naapurillekin kun tätä ottaa ennen treeniä. En vaihda koskaan muihin latureihin.

Thu Mar 03 21:09:00 GMT 2016 mukaan

Toimiva PWO

Yhteensä:

3

En ole koskaan aiemmin käyttänyt treeniboostereita/latureita. Tuote antaa hieman lisää virtaa koko treenin ajan ja varsinkin treenin loppua kohden vaikutus tuntuu parempana jaksamisena. Noin kahden tunnin päästä "nauttimessta" vireystila laskee ainakin itselläni merkittävästi. Makuna kirsikka on suorastaan kuvottava.

Sun Jan 17 06:34:07 GMT 2016 mukaan

Tunne PUMPPI

Yhteensä:

4

Hyvä aine! Mukavasti antaa pumppii! Pölyää ihan sikana. Pitää kaataa jauhot varovasti tai muuten on joka paikka pölyssä. Sekoittuu tosi hyvin! Lemon maaistuu hyvältä. Antaa lisää motivaatiota treeniin kun lihakset menee pumppiin ja tuntuu että paita repee päältä >:)

Sat Dec 12 08:00:25 GMT 2015 mukaan

Energiaa

Yhteensä:

3

Sopivasti lisäpotkua treeneihin, mutta ei tällä kuuhun mennä.

Fri Nov 20 14:36:58 GMT 2015 mukaan

SUOSITTELEN

Yhteensä:

4

Todellakin hintasa väärti tuote! Vähän enemmän potkua niin 5/5 mutta kyllä tälläkin jaksaa treenin kuin treenin loppuun asti. Sitruuna oma suosikkimaku

Mon Oct 26 20:12:31 GMT 2015 mukaan

Mass Pump

Valitse kuva

Mass Pump