Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Recovery Bars Box x 12

EUR 39.34

39,34 €

Loppuunmyyty

Mass RecoPro on korkean proteiinipitoisuuden omaava patukka palautumiseen. Patukka sisältää optimaalisessa suhteessa sekä proteiinia, että hiilihydraattia. Palautuminen on tärkeintä kehityksessä, palautumista voi edesauttaa oikeaoppisella ruokavaliolla tai laadukkailla palautumisvalmisteilla.

Mass RecoPro on uusi edistyneempi versio aiemmin super suositusta Mass Recovery Bar palautumispatukasta. Tässä patukassa on sokeria vähemmän, tilalle on kehitetty keholle tarpeellisempia ainesosia, kuten runsas määrä proteiinia ja hiilihydraattia nopeuttamaan palautumista. Proteiinia patukassa on huimat 30g, hiilihydraattia 40g.

Mass RecoPro sisältää 407kcal per patukka. Heraproteiini ja soijarakeet muodostavat herkullisen pehmeän sisuksen, vähäsokerinen valkosuklaakuorrute taas uskomattoman herkullisen päällyksen.

Hiilihydraattia ei tule välttää kovassa rasituksessa ja lihasmassan lisäämisessä. Hiilihydraattia tarvitaan energian lähteeksi, mutta myös nopeuttamaan palautumista. Tuota prosessia, joka on ydin uuden lihassolukon rakentamisessa ja treenin aikana rikkoutuneen korjaamisessa. Glykogeeni poistuu lihassolukosta treenissä ja kovassa rasituksessa. Näitä varastoja täyttämään on juuri suunniteltu palautumisjuomat ja -patukat. Mass RecoPro sisältää sekoituksen parhaimpia hiilihyraatteja, jotka imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti.

Patukan proteiini taas tukee tunnetusti lihassolukon korjaamista ja lihasmassan lisäämistä. 30g proteiinia on hyvin usein optimaalinen määrä nautittavaksi yhdellä kertaa. Oikea proteiinin määrä löytyy kokeilemalla. Nyrkkisääntönä pidetään 1.5-2 kertaista määrää painoon (lbs) nähden.

Hyödyt
  • Erinomainen tuote palautumiseen
  • 30g proteiinia per patukka tukemaan lihaskasvua
  • 40g hiilihydraattia nopeuttamaan palautumista
  • Uskomattoman herkullinen maku!

Nautitaan osana terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota, kun tavoitteena on lisätä päivittäistä proteiininsaantia ja nopeuttaa palautumista. Proteiininsaanti auttaa lihasmassan lisäämisessä ja ylläpitämisessä. Hiilihydraattia tukee palautumista täyttäen muun muassa kehon glykogeenivarastoja, kun se nautitaan välittömästi fyysisen suorituksen jälkeen.

 

Pursotettuja Soija (25%), hiutaleet kaurasta, vähäsokerinen maitosuklaa(20%) (sokeri, kaakaovoi, maito jauhe, Soijalesitiini, makuaine), kuivattu greippi, riisi, fruktoosi, ohramallasuute, kasviöljy (Palmu, rypsi), heraproteiini-isolaatti maito, mansikkatahna (sokeri, kuivattu mansikka, Hyyteloimisaine (pektiini), sitruunahappo, makuaine), luontaiset makuaineet. ALLERGEENIVAROITUS: Tuotteen ainesosat saattavat sisältää gluteenia.

Annoskoko 100 g

Ravintosisältö

  Per 100g
Energy / Energiaa / Energi 1712 kJ / 407 kcal
Fat/ Rasvaa / Fett 13 g
  of which saturates / josta tyydyttyneitä rasvahappoja / varav mättat 7.2 g
Carbohydrate / Hiilihydraatteja / Kolhydrater 40 g
  of which sugars / joista sokereita / varav sockerarter 33 g
Fibre / Kuitua / Fibrer 1.0 g
Protein / Proteiinia / Protein 30 g
Salt / Suolaa / Salt 0.03 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan