Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Recovery Näyte (50g)

EUR 0.99

0,99 €

Loppuunmyyty

Miksi kokeilla Mass Recorey Powder -näytettä?

Mass Recovery voi piikata kehon insuliinitasoja sen varmistamiseksi, että ravintoaineiden imeytyminen lihaksiin treenin jälkeen kustakin kauhallisesta on maksimoitu. Kokeile erilaisia ​​makuja sitoutumatta yhteen ja näe, kuinka sekoitus hydrolysoitua proteiinia, heraproteiinikonsentraattia, kreatiinimonohydraattia, maltodekstriinia ja dekstroosia sekä lisättyjä haaraketjuisia aminohappoja voivat auttaa sinua palautumaan raskaiden harjoituksien jälkeen.

Kuka voi hyötyä treenin jälkeisestä palautumisjuomasta?

Sekoitus proteiineja, hiilihydraatteja ja kreatiinia voivat auttaa lihasten korjauksessa ja energianvarastojen täydennyksessä raskaan harjoituksen jälkeen.

Hyödyt
  • Sisältää 28g proteiinia
  • Tukee lihasmassan ylläpidossa ja kasvussa
  • Maistuu upealta ja sekoittuu hyvin
  • Saatavilla 50g näytteissä

Sekoita 2 annosmitallista (50 g) jauhetta 200-300 ml:aan kylmää vettä tai maitoa. Nauti 1-2 annosta päivässä, esimerkiksi yksi välittömästi treenin jälkeen, toinen aterioiden välillä tai aamiaisella.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään kuivassa ja viileässä.

Chocolate **UUSI KOOSTUMUS**:
Mass Recovery Protein Blend (heraproteiinikonsentraatti ja -hydrolysaatti, BCAA (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini)), maltodekstriini, kaakaojauhe, kreatiinimonohydraatti, dekstroosi, kauratärkkelys, aromi, makeutusaine (asesulfaamikalium, sukraloosi), emulgointiaine (soijalesitiini).

Strawberry **UUSI KOOSTUMUS**:
Mass Recovery Protein Blend (heraproteiinikonsentraatti ja -hydrolysaatti, BCAA (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini)), maltodekstriini, kreatiinimonohydraatti, dekstroosi, kauratärkkelys, väri (punajuuriväri), aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), makeutusaine (asesulfaamikalium, sukraloosi), emulgointiaine (soijalesitiini).

Vanilla **UUSI KOOSTUMUS**:
Mass Recovery Protein Blend (heraproteiinikonsentraatti ja -hydrolysaatti, BCAA (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini)), maltodekstriini, kreatiinimonohydraatti, dekstroosi, kauratärkkelys, aromi, väri (kurkumiini), makeutusaine (asesulfaamikalium, sukraloosi), emulgointiaine (soijalesitiini).

Annoskoko 2 annosmitallista (70 g)

Ravintosisältö

  Per Annos
Energiaa 1119 kJ / 264 kcal
Rasvaa 2.2 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1.5 g
Hiilihydraatteja 35 g
joista sokereita 3.2 g
Proteiinia 31 g
Suolaa 0.18 g
Kreatiinimonohydraatti 3.5 g
L-Leusiini 0.35 g
L-Isoleusiini 0.18 g
L-Valiini 0.18 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 5.0 / 5 (1 Arvostelut)
  • 1 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Mass Recovery Sample

Minulle se on hyvää ja minä käytän 1 annoksen aamulla ja se vaikuttaa koko päivän eikä se vaikuta muuhun ruokailuun mitenkään.