• kasvissyöjä

  kasvissyöjä

Mass Taurine Powder

Maku
Pakkaus
Määrä

-35% KOODI: DOTW

Tämä viikon tarjouksessa tuotteita alennetuin hinnoin, jopa -35%. Valitse oma tavoite, saat sitä tukevista tuotteista alennuksen koodilla DOTW. Liittyy normaalihintaisiin tuotteisiin, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa 26/02/2017 asti.

OSTA NYT!

14,99 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

HUOM! Tuotepaketti voi näyttää erilaiselta kun se on kuvattu 01/01/2016 asti.

Mass Taurine Powder on laadukas jauhemuotoinen tauriinivalmiste. Monille kovaa treenaaville välttämätön! Huolehdi riittävästä tauriinin saannista ja varmistat treenien hyödyn.

TAURIINI

Tauriini on yksi tärkeistä aminohapoista, jota keho voi itse valmistaa, mutta jonka tuotanto kehossa on hidasta. Tauriinia löytyy luontaisesti myös punaisessa lihassa, kalassa, kananmunissa ja maidossa. L-Tauriini toimii viestintäaineena aivoissa ja säätelee aivolisäkkeen hormonitasapainoa.

TAURIININ HYÖDYT

Tauriinia käytetään tehostamaan treenejä parantaen focusta, lisäämään energiaa ja parantamaan suorituskykyä. Tauriini kuuluu niin sanottuihin ei-välttämättömiin aminohappoihin ja sitä esiintyykin aivoissa, valkosoluissa ja luustolihaksistossa.

Tauriinia käyttävät monet urheilijat, jotka treenavat niin kovaa, ettei kehon tuottama tauriinin määrä välttämättä enää riitä. Tällöin lisäravinteen muodossa nautittava tauriini on hyvinkin tarpeellinen.

Tauriini paitsi auttaa keskittymiskykyyn ja sen parantamiseen, myös auttaa säätelemään kehon mineraalitasapainoa ja osallistuu typpioksidin tuotantoon.

TAURIININ KÄYTTÖ

Mass Taurine –tauriini on vesiliukoinen jauhe, joka sekoittuu erinomaisesti veteen tai mehuun. Voit hyvin sekoittaa jauheen myös mun lisäravinnejuoman sekaan.

 

Hyödyt

 • Aminohappo / treenibuusteri
 • Sekoittuu helposti nesteeseen
 • 2000 mg tauriinia per annos
 • 200 annosta per pakkaus

Käyttöohje

Lisää sekoituspulloon vettä tai mehua. Lisää 1 g jauhetta, sekoita ja nauti heti. Nauti 2 annosta päivässä. Nautitaan mieluiten 30 minuuttia ennen treeniä ja ennen nukkumaanmenoa.

Ainesosat

Tauriini, piidioksidi.

Ravintosisältö

Annoskoko 1/6 tl (1 g)

Ravintosisältö

  Per Annos
Tauriinia 1 g

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.25

4.25

(4 Arvostelut)

 • 5    1
 • 4    3
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele

Taurine

Yhteensä:

4

Tuo intrajuomaan jännän vivahteen ja makeaa makua. Myös treenit kulkee pirteästi ja tauriini varmasti osasyyllinen tähän.

Mon Apr 18 11:36:04 BST 2016 mukaan #1 Huippu tuotearvostelija

Taurine

Yhteensä:

4

Tuo intrajuomaan jännän vivahteen ja makeaa makua. Myös treenit kulkee pirteästi ja tauriini varmasti osasyyllinen tähän.

Mon Apr 18 11:36:04 BST 2016 mukaan #1 Huippu tuotearvostelija

Mass Tauriini

Yhteensä:

5

Loistava tuote, antaa pirusti focusta ja vaikutus alkaa lähes samantien. Pitää mielen kirkkaana koko treenin ajan.

Mon Jan 04 11:50:49 GMT 2016 mukaan

Toimiva

Yhteensä:

4

Ihan hyvä perus boosteri. Sekoittuu hyvin ja paketti riittoisa. Hintalaatu ihan huippu!

Mon Aug 31 14:26:01 BST 2015 mukaan

Treenibuusteri

Yhteensä:

4

Antaa puhtia ihan arkeenkin työpäivään, jos on väsymystä. Treeneissä auttaa jaksamaan ja virtaa riittää. Tauriini on kissoille kuulema hyvä pimeänäköä varten, mutta jotenkin vaikuttaa postitiivisesti myös omaan näköön, jotenkin tarkentaa. Tai sitten luulen vaan, mutta puhtia antaa, kyllä !

Wed Nov 26 17:26:13 GMT 2014 mukaan

Mass Taurine Powder

Valitse kuva

Mass Taurine Powder