Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Tonalin CLA

EUR

Miksi käyttää Mass Tonalin CLA:ta?

Mass Tonalin CLA -kapselit sisältävät 100-prosenttista konjugoitua linolihappoa, erilaisten strukturoitujen luonnollisten rasvahappojen seosta, mukaan lukien Omega-6-rasvahappo, jota elimistö ei pysty tuottamaan.

Kuka voi hyötyä CLA -lisäravinteista?

CLA -ravintolisästä voi hyötyä ne, jotka haluavat lisätä näiden suosittujen rasvahappojen saantia lisäämättä (runsaasti) lihan tai maitotuotteiden saantia.

Hyödyt
  • 100% CLA
  • Helposti imeytyvä öljymuotoinen kapseli
  • Saatavilla 100 ja 250 kapselin purkeissa
 • Käytö 2 kapselia 3 kertaa päivässä.
  Annoskoko: 2 kapselia

  SÄILYTYSOHJE
  Säilytetään viileässä ja kuivassa.

  HUOM.
  Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

 • Konjugoitu linolihappo 80% (safloriöljystä), gelatiini (kapselin kuori), glyseroli, vesi.

 • Annoskoko - 2 Kapselia

  Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos
  Konjugoitu linolihappo (CLA) 1.6 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 3.55 / 5 (11 Arvostelut)
 • 2 5 star reviews
 • 4 4 star reviews
 • 4 3 star reviews
 • 0 2 star reviews
 • 1 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Vaikuttavaa piristävästi

Mulla on kaapissa 9 eri purkkia mineraaleja ja vitamiinia ja lisäravinteita. Huomasin et kun otin niit jokaisesta purkista yhden annoksen niin väsymys ja uupumus katosi joka kerta, lähdin yksittäin kokeilemaan mikä ravinne se on, luulin että olisi ollut d vitamiini mutta selvis et on CLA. En muistanut mitä CLA on edes enään, mut toi energiatason lisääntyminen mikä täälläkin mainitaan on huomattava, varmaan juuri sen takia rasvan poltto lisääntykin kun kroppa käynnistyy.

Ok

Muutaman viikon käytön jälkeen treenit ovat kulkeneet ja kehitystä on tapahtunut. Se voi johtua monesta muuttujasta yhdessä tai erikseen. Tuntuu, että paino lähtee nopeaan laskuun, jos ruuan syöminen jää vähemmälle.

Kohtuu

En valitettavasti ole huomannut hirveästi vaikutusta.

Cla käyttö

Viimeisimmän dietin painoin tuotteen kanssa läpi ja aikasemman ilman. En huomannut juuri mitään eroa käyttäessäni tuotetta. En vakuuttunut mistään vaikutuksista tai "tehosta"

Hyvä Cla

Hyvä hinta-laatusuhde, hyvä tuote, ostan jatkossakin.

Rasvanpolton tehostus

Auttaa rasvanpoltossa aika lailla. Olin parin kuukauden ilman CLA:ta, mutta huomasin ettei kannata olla. Tehoa ainakin itselle on selvästi. Vuosikustannukset nousevat korkeahkoiksi, mutta tämä tuote on silti edullinen muihin verrattuna!

Mass Tonalin CLA

Hinta ainakin kohdallaan kapseli määrään nähdän kun luontaistuote kaupoissa myyvät samaa tavaraa samaan hintaan erona se että purkissa on noin 300 kapselia vähemmän. Paino pudonnut 3 viikon aikana 5 kiloa, vaikka en ruokailutapoja älyttömän paljo ole muuttanut. Mitsit (miestissit) kadonneet lähes kokonaan tai ainakin kiinteytenyyt samoin kuin esim jalat sekä hartiaseutu. Ehdottomasti hankittava lisää.

Toimii :)

Toimii :)

Epämääräisen näköisiä ja -hajuisia kapseleita. Onneksi sentään ovat mauttomia ja helppoja niellä veden kanssa. Toimivuudesta ei vielä kokemuksia ja oudot tuntemuksetkin menevät flunssan piikkiin. Halvemmalla olisin kuitenkin saanut esim. Leaderin CLA:ta jossa isompi CLA-pitoisuuskin...olisi kannattanut vertailla hintoja ja pitoisuuksia ennen tilaamista.