Mass Whey Sample (28g)

Maku
Pakkaus
0,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Saatat myös pitää…

Yleistä

Mass Whey on yksi suosituimmista tuotteistamme kautta aikojen, se on makutestien voittaja ja oikea kestosuosikki heraproteiinien maailmassa! Heraproteiini on yksi lisäravinteiden kulmakivistä. Proteiini on välttämätön lihasmassan ylläpitämiselle ja sen lisäämiselle.

Mass Whey on markkinoiden laadukkain ja parhaimman makuinen heraproteiini edullisesti. Makutestien voittaja erinomaisella sekoitettavuudella – unohda hiutaleiset, mauttomat ja hampaisiin kiinni jäävät proteiinijauheet.

Tätä hinta:laatu-suhdetta ei ihan heti lyödä laudalta.

MASS WHEY – HERAPROTEIINI

Mass Whey -heraproteiini on todella laadukas instantoitu ultrasuodatettu heraproteiinisekoitus. Jokaisessa annoksessa Mass Whey –heraproteiinia on 21g laadukasta proteiinia.

Mass Whey on syystä jäänyt monien suosikiksi. Mass Whey:n saat sekä tutuissa mauissa, että uusissa mauissa, mitä tuotekehityksen puolella jatkuvasti kehitetään. Lisäämme uusia makuja jatkuvasti.

Whey on maultaan erinomainen ja sekoittuu hyvin. Tuotteeseen on lisätty myös L-glutamiinia tehostamaan palautumista!

HERAPROTEIININ KÄYTTÖ

Riittävä proteiinin saanti on edellytyksenä lihasmassan ylläpidolle ja lisäämiselle. Proteiinia tarvitaan sekä lihassolukon uusimiseen, rakentamiseen, että korjaamiseen.

Proteiinia saa toki helposti myös ravinnosta, mutta heraproteiini lisäravinteena on saanut huiman suosion sen hyvän maun ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Jauheena nautittuna proteiini myös imeytyy nopeammin ja vaatii ruoansulatukseltamme vähemmän – jauhe imeytyy huomattavasti kokolihaa helpommin ja nopeammin.

Proteiinin suositeltu päivittäinen määrä (g) on noin 1.5-2 kertaa kehonpaino. Tämä määrä tulisi jakaa mahdollisimman tasaisesti koko päivälle, minkä vuoksi pienten aterioiden nauttiminen useasti päivän aikana onkin niin suosittua. Kerrallaan proteiinia imeytyy henkilön koosta, lihasmassan määrästä ja muista tekijöistä riippuen kaikkea 15g ja 40g väliltä. Sopiva proteiinin määrä löytyy kokeilemalla.

LAATU & VALMISTUS

Erinomainen maku, sekoittuvuus ja laatu on pitkän tutkimus- ja kehitystyön tulosta.

Parhaan hyödyn saavuttamiseksi voit nauttia 1-2 proteiinijuomaa välittömästi treenin jälkeen, treeniä ennen tai päivän aikana ruokailujen välissä. Voit myös nauttia juomaa välipalana sellaisenaan tai yhdessä hedelmän tai hedelmämehun kanssa turvataksesi riittävän proteiinin saannin.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Sisältää maitoa ja soijalesitiiniä (emulgointiaine).

Hyödyt

  • Erinomainen maku
  • Sekoittuu hyvin
  • Juomana, leivonnaisissa, jälkiruoissa!
  • Sekoitus heraproteiinia ja L-glutamiinia

Käyttöohje

Sekoita 1 annosmitallinen (28 g) jauhetta 100-200 ml:aan kylmää vettä tai maitoa. Nauti 1-3 annosta päivässä.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään kuivassa ja viileässä.

Ainesosat

Banana, Vanilla:

Mass Whey Protein Blend (heraproteiinikonsentraatti ja -hydrolysaatti, L-glutamiini), aromi, väri (kurkumiini), emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).

Chocolate:

Mass Whey Protein Blend (heraproteiinikonsentraatti ja -hydrolysaatti, L-glutamiini), kaakaojauhe, aromi, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).

Strawberry:

Mass Whey Protein Blend (heraproteiinikonsentraatti ja -hydrolysaatti, L-glutamiini), aromi, väri (punajuuriväri), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).

Ravintosisältö

Annoskoko 1 annosmitallista (28 g)

Ravintosisältö

  Per Annos
Energiaa 447 kJ / 106 kcal
Rasvaa 0.02
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.7 g
Hiilihydraatteja 2.4 g
joista sokereita 0.9 g
Proteiinia 21 g
Suolaa 0.10 g
L-glutamiini 0.28 g

Arvostelut

Ei arvioita.

Mass Whey Sample (28g)

Valitse kuva

Mass Whey Sample (28g)