Yleistä

Mitä on Zinc?

Sinkki on hivenaine, jossa on useita tehtäviä ruumiin toiminnassa.

Zinc hyödyt

Sinkki edistää useita rooleja kehossa. Näihin sisältyvät; Osallistuminen immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan ja makronutrientin aineenvaihduntaan, osallistuminen normaalien testosteronipitoisuuksien ylläpitoon veressä sekä normaaliin ihon / hiusten / kynsien ja luiden ylläpitämisessä. Se myös edistää normaalia kognitiivista toimintaa ja suojaa soluja hapettumiselta.

Kenelle Zinc sopii?

Sinkki soveltuu lisäaineeksi täydennysjärjestelmään, koska se edistää useita fysiologisia ruumiillisia toimintoja. Useat asiakkaamme ostavat tätä yhdessä lihas ja voima sekä urheilu tuotteiden kanssa.

Huomaa, että tämän tuotteen merkinnät on annettu ainakin englanniksi. Myös ranskaksi, italiaksi, saksaksi, espanjaksi, tanskaksi, ruotsiksi ja suomeksi voi esiintyä tuotteittain.

* Zinc edistää normaalia aineenvaihduntaa, * Zinc edistää normaalia hiilihydraattien metaboliaa, Sinkki edistää normaalia makrotutriittiaineenvaihduntaa, Zinc edistää rasvahappojen normaalia aineenvaihduntaa. Sisältää C-vitamiinia: C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa voimakkaan fyysisen liikunnan aikana ja sen jälkeen. Hyödyllisiä vaikutusta saadaan 200 mg: n päiväannoksella C-vitamiinin suositellun päivittäisen saannin lisäksi.

Hyödyt

  • Tärkeitä mineraaleja
  • Helposti imeytyvä lähde
  • Tukee immuunijärjestelmän tavanomaista toimintaa tehokkaan liikunnan aikana ja sen jälkeen

Ravintosisältö

Annoskoko 1 tabletti

Ravintosisältö

  Per Serving
Zinc / Sinkkiä / Zink 15 mg (150% RI*)
Vitamin C / C-vitamiinia / Vitamin C 60 mg (75% RI*)

*Tuotteen ravintosisältö on otettu maustamaton. Muiden makujen ravintosisältö voi hieman vaihdella.

Arvostelut

Ei arvioita.

Mass Zinc

Valitse kuva

Mass Zinc