Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass ZMA

EUR 20.28

Oli 36,06 €

20,28 €

Säästä: 15,78 €

Loppuunmyyty

ZMA® on ainutlaatuinen yhdistelmä sinkkiä ja magnesiumia sekä B6-vitamiinia, ja siinä on useita hyötyjä keholle ja sen toiminnallisuudelle. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja normaalien luiden ja hampaiden ylläpitoa, hermoston normaalia toimintaa ja lihasten toimintaa, normaalia proteiinisynteesiä ja psykologista toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.

Sinkkikomponentti vaikuttaa immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan ja makronutrienttien aineenvaihduntaan sekä normaaliin ihon / hiusten / kynsien ja luiden ylläpitoon. Se myös edistää normaalia kognitiivista toimintaa ja suojaa soluja hapettumiselta.

B6-vitamiini lisättynä vaikuttaa se normaaliin proteiinin ja glykogeenin aineenvaihduntaan, immuunijärjestelmän sekä psykologiseen normaaliin toimintaan ja normaaliin energiaa tuottavaan aineenvaihduntaan.

Sinkin, magnesiumin ja B6-vitamiinin yhdistelmä tarkoittaa, että ZMA® on hyödyllinen lisä riippumatta siitä, oletko urheilija vai ei-treenaaja.

ZMA® on SNAC System, Inc.:n, San Carlos, CA 94070, rekisteröity tavaramerkki

Huomaa, että tämän tuotteen merkinnät on annettu ainakin englanniksi. Myös ranskaksi, italiaksi, saksaksi, espanjaksi, tanskaksi, ruotsiksi ja suomeksi voi esiintyä tuotteittain.

Hyödyt
  • Sinkki, magnesium ja B6 yhdessä
  • Magnesium tukee hermoston sekä lihasten normaalia toimintaa
  • B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä sekä uupumusta

3 kapselia, päivässä miehille tai 2 kapselia päivässä naisille, mieluiten tyhjäliä vatsalla, 30-60 minuuttie ennen nukkumaanmenoa. Parhaan tuloksen saavutamiseksi vältä kapseleiden ottoa maito-tuotteiden tai muiden kalsiumia sisältävien ruoien tai ravintolisien kanssa.

ZMA (magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, sinkki-L-monometioniini, sinkkaspartaatti, B6-vitamiini), kaselin kuori (hypromelloosi).

Annoskoko 1 softgel

Ravintosisältö

  Per Serving
Men / Miehet / Män  
Vitamin B6 / B6-Vitamiinia / Vitamin B6 10.5 mg (750% RI*)
Magnesium / Magnesiumia / Magnesium 450mg (120% RI*)
Zinc / Sinkki / Zink 30 mg (200% RI*)
Women / Naiset / Kvinnor  
Vitamin B6 / B6-Vitamiinia / Vitamin B6 7 mg (500% RI*)
Magnesium / Magnesiumia / Magnesium 300mg (80% RI*)
Zinc / Sinkki / Zink 20 mg (200% RI*)

 

*Tuotteen ravintosisältö on otettu maustamaton. Muiden makujen ravintosisältö voi hieman vaihdella.

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan