Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

MCT Powder

  • Kasvissyöjä
EUR 16.95
alkaen 16,95 €

Säästä: 4,45 €

Loppuunmyyty

Myprotein MCT powder MCT –jauhe on valmistettu erityisistä rasvahapoista (MCT= Medium Chain Triglycerides), jotka keho käyttää tehokkaasti energianlähteenä hiilihydraattien tapaan. Monet rasvat pitää kehossa rikkoa ja mukauttaa sisäelinten ja kehon toimintojen avulla, kun taas MCT rasvahapot voidaan käyttää välittömästi energiaksi.

MCT sisältää energiaa 8kcal/g, siispä tuplasti hiilihydraattia enemmän. Se on siis tehokas energianlähde, lisäksi sen sanotaan tehostavan rasvanpolttoa ja edistävän kehon rasvan käyttämistä energianlähteenä. Sen myös sanotaan omaavan termogeenisiä vaikutuksia ja monilla MCT:n nauttiminen laittaakin kehon hikoilemaan kovemmin esimerkiksi juuri ennen treeniä nautittuna.

Jotkin urheilijat puhuvat myös niin sanotun “bulletproof” –kahvin puolesta, minkä sanotaan antavan suuren määrän energiaa ja tehoa treeniin. Tällainen tehojuoma syntyy sekoittamalla keskenään kahvia, voita ja MCT –valmistetta.

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään soijaa, kananmunia ja gluteenia, sekä niistä valmistettuja tuotteita.

Hyödyt
  • Nopea energianlähde
  • 8kcal/g
  • voi tehostaa rasvanpolttoa

Sekoita 10g tuotetta 150-200ml vettä tai maitoa ja sekoita shakerissa. Nauti välittömästi. Nauti 2-3 kertaa päivässä. Kokeile myös halutessasi ennen treeniä energian, tehon ja kehon lämpötilan nostamiseksi. Teho ja oikea annostu löytyy kokeilemalla!

Allergisoivat ainesosat tummennettuna.

Maustamaton: Medium Chain Triglycerides -keskipitkät rasvahapot (MCT) (68-75%), sodiumkaseinaatti (maito), glukoosisiirappi solidit (solids), emulgointiaine E472c).

Per 10g annos:
MCT: 7g
Energiaa: 315kJ
Energiaa: 75.0kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 1.3g
Hiilihydraatteja: 1.4g
Rasvaa: 7.0g

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan