Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mutant BCAA 9.7

EUR 14.12
alkaen 14,12 €

Säästä: 15,18 €

Loppuunmyyty

Mutant BCAA 9.7 aminohappo on tehokasta tiivistemuotonen aminohappovalmiste. Kaikki mitä tarvitset on 1 annosmitallisessa. BCAA aminohapot ovat suhteessa 2:1:1 ja imeytyvät patentoidun ainesosan avulla todella nopeasti. Mikronisoitu aminoyhdistelmä ja fortifioitu magnesium auttavat proteiinisynteesissä!

Mutant BCAA 9.7 tarkoittaa 9.7g super tehokasta BCAA aminohappoa, 8 lisättyä elektrolyyttiä pitämään lihakset nesteytettyinä, imeytymistä nopeuttava patentoitu ainesosa sekä mahtava maku!

Hyödyt

  • 9.7g super tehokasta BCAA aminohappoa
  • 8 lisättyä elektrolyyttiä
  • imeytymistä nopeuttava patentoitu ainesosa

Sekoita 1 annosmitallinen 250-500ml kanssa vettä ja nauti treenin aikana tai treeniä ennen ja jälkeen. 

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 5.0 / 5 (4 Arvostelut)
  • 4 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Paras maku

Paljon eri BCAA tuotteita käyttäneenä voin sanoa, että tämä Mutant BCAA 9.7 on maultaan selvästi parhain. Varsinkin watermelon ja blue raspberry ovat todella hyviä. Makeutta voi säätää veden määrällä. Sekoittuvuus myös todella hyvä, ei tarvitse sauvasekoittimia avuksi. Hinta halpa, kun tilaa tarjouksesta (40 - 50 %). Toimivuus mielestäni samaa luokkaa kuin muiden BCAA tuotteiden.

Mutant BCAA 9.7

Aivan loistava tuote. Vesimelooni makuna hyvä, ei liian imelä. Suosittelen.

Loistava!

Paljon eri aminoita kokeilleena on pakko todeta että tämä tuote toimii! 15min ensmimmäisestä hörpystä alkaa huomaamaan että kroppa herää toimintaan. En osaa sanoa mikä tästä tekee erillaisen kuin muilla mutta tämä kuuluu ostoskoriin ja ruoka ympyrään jatkossa ja joka päivä! Jopa kotijumppaava vaimo on huomannut suuren eron muiden valmistajien tuotteisiin.

Loistava

Kaikin puolin loistava tuote. Maku 5/5 (vesimeloni) Sekoittuvuus 4,5/5 Jaksaa vetää treenit täysillä alusta loppuun.