Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Mutant BCAA x 200 Caps

EUR 9.55
alkaen 9,55 €

Säästä: 18,62 €

4.8 Stars 5 Arvostelut

Loppuunmyyty

Mutant BCAA kapselit tarjoavat vapaamuotoisia BCAA aminohappoja 2000mg per annos, suhteessa 2:1:1. Myös elintärkeät mineraalielektrolyytit on jätetty koskematta ja säilytetty tuotteessa. Patentoitu imeytymistä parantava BioPerine® ainesosa on myös tuotteessa. BCAA aminohapot ovat tärkeitä jokaiselle treenaajalle, aminohapot ovat lihasten rakennuspalikoita ja näin ollen niitä tarvitaan etenkin treenin jälkeen kun lihassolukkoa pitää nopeasti korjata lihasmassan kehittymiseksi.

Hyödyt
  • Mutant –laatua!
  • BCAA aminohappovalmiste
  • Tukemaan lihasmassan säilymistä kovallakin dieetillä

Nauti 4 kapselia 250-500ml kanssa vettä ennen ja jälkeen treenin. Vapaapäivinä voidaan sama määrä nauttia pitkin päivää. 

Asiakasmielipiteet

4.8
Stars

5 Arvostelut

5 Stars 4
4 Stars 1
3 Stars 0
2 Stars 0
1 Stars 0

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kent

Power tablettia!!! Se toimi mulle!!! Suosistun tämä

Kynnet ainakin kasvaa

Vaikka tavoitteena ei ollutkaan kynsien kasvu tuotetta ostaessani, niin teho näkyy ainakin niin. Muutaman viikon käytön jälkeen enpä osaa muuta sanoa.

Riittoisaa

2g per kapseli on hyvä annos. 400kpl purkki riittää pitkäksi aikaa, kun itse napsin noita lähinnä lepopäivinä.

Laatu BCAA:ta

Hyvän kokoinen puteli laadukasta BCAA:ta! Erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Helppo nielaista, sillä kapselit eivät ole liian suuria.

mutant bcaa

loistava tuote antaa mukavasti energiaa/potkua treeneihin vaikka suoraan koulusta/töistä tulisi. ei ala hapottamaan niin nopeasti kun on pienen piristeen ottanut. kapselit ovat helppoja niellä ja nopeavaikutteisia.