Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mutant Mayhem 720g

EUR 17.44

Oli 30,42 €

17,44 €

Säästä: 12,98 €

Loppuunmyyty

Mutant Mayhem on yksi parhaista ja suosituimmista ennen treeniä nautittavista lisäravinteista. Mutant Mayhem takaa entistäkin paremmman ja tuntuvamman treenin, toisin kuin mikään muu vastaava tuote. Mutant Mayhem auttaa taistelemaan maitohapon muodostumista vastaan, auttaa keskittymään ja antaa energiaa treenin ajaksi.

Hyödyt
  • Vähentää maitohapon muodostumista
  • Parantaa keskittymiskykyä
  • Antaa lisäenergiaa treenin ajaksi

Sekoita 1 annosmitallinen 250-300ml vettä 15-20min ennen treeniä. 

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.14 / 5 (7 Arvostelut)
  • 4 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

TOIMIVIN

JOO UNOHIN AIKAISEMIN NOI ARVOSTELU TÄHET KAIKKI 5... SE VAIN TOIMII JOA TOIMIMME

Toimiva todella

PARAS JA TOIMIVIN TUOTE, ITSE OLEN KÄYTTÄNYT KYSEISTÄ TUOTETTA MUUTAMAN VUODEN, OLIN TODELLA HUONOS KUNNOS ENNEN JA TREENI EI KULKENUT, KUN OLIN KOKEILLUT MUITA JO, HUOMASIN SELKEÄN LAATU ERON, TÄMÄ TUOTE TODELLA TOIMII MULLA, OSTIN EKA KYSEISEN TUOTTEENI FITNESTUKUSTA. NYT EI OLLUT SIELLÄ JOTEN JATKAN TÄÄLLÄ. PS. HUOMATKAA KÄYTTÖ AIKA VAROITUS PURKISSA, SEN JÄLKEEN ON PIDETTÄVÄ TAUKO MUUTAMAN VIIKON. ITSE KÄYTÄN 1 PURKIN LOPPUUN JA 1KK , TAUKOA SITTEN TAAS, EI OLE OLLUT MITÄÄN ONGELMIA TAI SIVUVAIKUTUKSIA, OLEN sekoittanut VAIN YHDEN KOPALLISEN JA SHEIKKERI LÄHES TÄYTEEN VETTÄ, SITTEN RAVISTELUA ,JUOMAAN, TREENIN ILOA... LoL... wOW

Hyvä PWO tuote

Hyvä pwo, 1 scuupilla mukava piristys, makuna fruit punch oikein toimiva, suosittelen!

Mutant

Maku on kaamea, mutta teho aivan huikea. Suosittelen.

-

Ei mitään eroa huomaa vierystilassa tai muussakaan (no ehkä hiki tuli vähän paremmin :D). Perus krealla, aminoilla ja beta-alaniinilla pärjänny paljo paremmin ku tällä ja niistä huomaa vaikutuksen paljon paremmin. Syy varmaankin on siinä että vaikuttavia aineita on käytetty liian vähän eli tuoteselosteessa on siis sellainen ''SuperhypridXtremerippedworkoutformula'' ja siinä on tuhat eri ainesosaa joiden määriä ei ole annettu eli todennäköisesti kaikkia on pari mikrogrammaa. En siis suosittele tuotetta ellet halua pettyä ja mielestäni tämä tuote on pelkkää hypetystä.

Boostia ilman kofeiini

Toimii aivan mahtavasti PWO:na. Heitän nassuun 200-400ml veden kanssa ja pyöräilen salille n. 1,5km matkan ja johan potkii! Maku ainakin omaan suuhun parempi mikä Mass Pumpissa. Sekoittuu hyvin pieneenkin määrään vettä. Ehdoton pysyvä lisä kaappiin!

Mahtavaa tavaraa

Tämä on kyllä yksi parhaista boostereista. Todella kokonaisvaltainen pumppi sekä brutaali energian lisäys, jaksaa jaksaa jaksaa ..... Kokeile!