Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mutant Whey

EUR 27.4
alkaen 27,40 €

Säästä: 18,80 €

Loppuunmyyty

Mutant Whey on yksi markkinoiden parhaimmista heraproteiinijauheista. Mutant Whey on ainutlaatuinen, 5-asteinen heraproteiini, joka vaikuttaa lihasten kasvuun merkittävästi. Heraproteiini auttaa lihaksia kasvamaan - mutta Mutant Whey auttaa lihaksia kasvamaan entistä isommaksi, entistä nopeammin! Mutant Whey on vähälaktoosinen, sisältää vain vähän kolesterolia ja on vahvistettu glutamiinilla.

Hyödyt
  • Ei sisällä aspartaamia
  • Koukuttavan hyvä maku
  • Sopii päivittäiseen käyttöön
  • Sekoittuu helposti

Sekoita 1-2 (36-72g) jauhetta 250-500ml vettä tai maitoa. Säätele nesteen määrä maun mukaan. 

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.56 / 5 (9 Arvostelut)
  • 5 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Ihan hyvä

Hyvä tuote, mausta en hirveästi tykkää, mutta minulle tärkeintä onkin tuotteen toimivuus ja tulokset. Juon vaikka minkä makuista kunhan se toimii. Eikä makukaan nyt niin paha ollut.

Mutant whey mansikka

Sekoittuvuus hyvä. Maku hyvä, mutta pieni pistävä jälkimaku jäi. Proteiinipitoisuus vain 61%.

MW

Ylivoimainen maultaan(suklaa) ja hinnaltaan. Suosittelen kokeilemaan. Tästä täydellinen palautusjuoma lisäämällä hiilaria ja kreatiinia joukkoon ja toimii!!

Toimiva

Toimiva ja hyvänmakuinen (strawberry cream) ja sekoittuu hyvin!! Itse olen käyttänyt treeniä ennen ja jälkeen tehden siitä palautus juoman lisäämällä maltoa!!

Toimiva

Toimiva tuote, makukin (vanilja) yllättävän hyvä vaikkei näitä maun takia juoda ;) Suosittelen.

Hyvä

Erinomainen maku parhaimman makuinen proteiinijauhe, sekoittuu hyvin

Erinomainen tuote

Hyvän makuinen hyvin sekoittuva. Lihakset palautuu kovankin reenin jälkeen. Ei sekoita vatsaa.

Toimii!

Maku hyvä (suklaa), sekoittuu hyvin ja koostumus paksuhko. Toimii paljon paremmin kuin muut tähän asti käyttämät ja tulokset taattuja. Itse suosin ennen treeniä ja treenin jälkeen malton kanssa. Toimii hyvin myös välipalana. Suosittelen!

Todella toimiva

Maku 4,5/5 Sekoittuvuus 4/5 (vaatii tehokkaan ravistuksen) Ei vaahtoa malton kanssa. Toimii siinä missä pitääkin (hakkaa perus isolaatit tai konsentraatit). Tulee käytettyä jatkossakin.