Yleistä

Alpha Men - Super Multi Vitamin yhdistää ainutlaatuisen ja tehokkaan seoksen vitamiineja ja mineraaleja jotka ovat olennaisia aktiivisten miesten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Tämä voimakas multivitamiini yhdistää laadukkaimmat vitamiinit ja mineraalit yhdeksi markkinoiden tehokkaimmista multivitamiini lisäravinteeksi.

Fyysinen liikunta voi vaarantaa immuunijärjestelmän toimintaa sekä altistaa loukkaantumisille tai sairauksille. Fyysisesti aktiivisten tulisikin tukea immuunijärjestelmän optimaalista toimintaa haitallisten tilojen tai ennenaikaisen väsymyksen välttämiseksi.

Alpha Men - Super Multi Vitamin on suunniteltu erityisesti miesten tarpeisiin ja on loistava keino nostaa vitamiinien ja mineraalien saantia osana terveellistä ruokavaliota.

Tehokkaan vitamiini- ja mineraaliseoksen lisäksi Alpha Men - Super Multi Vitamin sisältää useita voimakkaita antioksidantteja; rypälesiemenuutetta, alfalipoiinihappoa, sitrusbioflavonoideja ja beta karoteenia. Edellämainitut antioksidantit ovat tärkeitä toksiineja ja vapaita radikaaleja poistavia aineksia.

Jokainen annos sisältää useita tervettä verenkiertoelimistöä tukevia ainesosia(Folic Acid & Ginkgo Biloba). Jokainen annos kohottaa myös energian tuotantoa (Korean Ginseng & COQ10) ja sisältää solun kasvua tukevia (Riboflavin) ainesosia. Tuotteen ainesosat ovat mahdollisimman biosaatavassa muodossa optimaalisen imeytymisen takaamiseksi.

Kattava multivitamiini kuten Alpha Men - Super Multi Vitamin tulisi kuulua kaikkien treenaajien päivittäisiin lisäravinteisiin.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteenia ja äyriäisiä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Erinomainen seos vitamiineja ja mineraaleja
  • Sisältää voimakkaita antioksidantteja jotka poistavat toksiineja ja vapaita radikaaleja
  • Välttämätön terveellisen immuunijärjestelmän toiminnalle

Käyttöohje

Suositeltu käyttö 2 tablettia aamulla ja 2 illalla mielellään ruoan kanssa.

Annoskoko: 2 tablettia.

Annoksia per säiliö: 60

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Ainesosat

Dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, kalsiumkarbonaatti, kalsiumaskorbaatti, E-vitamiinijauhe, magnesiumoksidi, koliinibitartraatti, steariinihappo, kalsiumpantotenaatti, Panax ginseng, kaliumkloridi, magnesiumoksidi, magnesiumstearaatti, piidioksidi, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), nikotiiniamidi, alfalipoiinihappo, kuningatarhyytelöuute, sitrusbioflavonoidit, l-selenometioniini, merileväjauhe, Ginkgo biloba -uute, sinkkioksidi, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, beetakaroteeni, mangaanisulfaatti, riboflaviini, nokkosenlehtiuute, rypäleensiemenuute, inositoli, bromelaiini 1200 GDU/g, lipaasi 10000 yks./g, papaiini 2000 USP/g, booraksi, vedetön kuparisulfaatti, amylaasi 50000 SKB/g, ubikinoni, D2-vitamiini, luteiini, kromikloridi, K-vitamiini, natriummolybdaatti, foolihappo, D-biotiini, metyylikobalamiini.

Ravintosisältö

Sisältää per: 4 tablettia (päiväannos)
Kalsiumia 692 mg
Fosforia 280 mg
C-vitamiinia 160 mg
E-vitamiinia 134 mg
Magnesiumia 100 mg
Pantoteenihappoa 100 mg
Alfalipoiinihappoa (ALA) 51 mg
Kuningatarhyytelöä 51 mg
Koliinia 50 mg
Niasiinia 50 mg
Merilevää 40 mg
Sinkkiä 30 mg
Tiamiinia 25 mg
B6-vitamiinia 25 mg
Ginsennosideja 20 mg
Hesperidiiniä 17,5 mg
Riboflaviinia 25 mg
Inositolia 25 mg
Bromelaiinia 25 mg
Lipaasia 25 mg
Papaiinia 25 mg
Polyfenoleja 23,8 mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.5

4.5

(4 Arvostelut)

  • 5    2
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Myprotein Alpha Men monivitamiini

Yhteensä:

5

Monipuolinen monivitamiini edullisesti.

Wed Apr 12 14:19:45 BST 2017 mukaan OldeHolde17

Ok tuote.

Yhteensä:

4

Hinta-laatusuhteeltaan ok tuote.

Tue Nov 01 18:20:37 GMT 2016 mukaan Ana72

Kunkku

Yhteensä:

5

Parempi kuin apteekista ostettu Multitops. Vaikutus oli alussa uskomaton, jatkossa se toi voiman tunteen sisälle. Oli kai puutostila vaikka söin apteekin multitopseja. Alpha Men antoi potkua harjoitteluun oikein kunnolla.

Mon Mar 14 12:01:18 GMT 2016 mukaan Matti

4/5 tuote

Yhteensä:

4

Hinta-laatu suhde erinomainen. Kuintenkin jos verrataan Optimum Nutritionin Optimen monivitamiini tuotteeseen niin jäädään kyllä pahasti jalkoihin.

Wed Dec 03 13:24:25 GMT 2014 mukaan bodari_92

Myprotein Alpha Men monivitamiini

Valitse kuva

Myprotein Alpha Men monivitamiini