Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Myprotein Alpha Men monivitamiini

Myprotein Alpha Men monivitamiini

EUR
4 Arvostelut

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  Alpha Men - Super Multi Vitamin yhdistää ainutlaatuisen ja tehokkaan seoksen vitamiineja ja mineraaleja jotka ovat olennaisia aktiivisten miesten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Tämä voimakas multivitamiini yhdistää laadukkaimmat vitamiinit ja mineraalit yhdeksi markkinoiden tehokkaimmista multivitamiini lisäravinteeksi.

  Fyysinen liikunta voi vaarantaa immuunijärjestelmän toimintaa sekä altistaa loukkaantumisille tai sairauksille. Fyysisesti aktiivisten tulisikin tukea immuunijärjestelmän optimaalista toimintaa haitallisten tilojen tai ennenaikaisen väsymyksen välttämiseksi.

  Alpha Men - Super Multi Vitamin on suunniteltu erityisesti miesten tarpeisiin ja on loistava keino nostaa vitamiinien ja mineraalien saantia osana terveellistä ruokavaliota.

  Tehokkaan vitamiini- ja mineraaliseoksen lisäksi Alpha Men - Super Multi Vitamin sisältää useita voimakkaita antioksidantteja; rypälesiemenuutetta, alfalipoiinihappoa, sitrusbioflavonoideja ja beta karoteenia. Edellämainitut antioksidantit ovat tärkeitä toksiineja ja vapaita radikaaleja poistavia aineksia.

  Jokainen annos sisältää useita tervettä verenkiertoelimistöä tukevia ainesosia(Folic Acid & Ginkgo Biloba). Jokainen annos kohottaa myös energian tuotantoa (Korean Ginseng & COQ10) ja sisältää solun kasvua tukevia (Riboflavin) ainesosia. Tuotteen ainesosat ovat mahdollisimman biosaatavassa muodossa optimaalisen imeytymisen takaamiseksi.

  Kattava multivitamiini kuten Alpha Men - Super Multi Vitamin tulisi kuulua kaikkien treenaajien päivittäisiin lisäravinteisiin.

  TIEDOKSI ALLERGISILLE

  Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteenia ja äyriäisiä.

  Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

  Hyödyt
  • Erinomainen seos vitamiineja ja mineraaleja
  • Sisältää voimakkaita antioksidantteja jotka poistavat toksiineja ja vapaita radikaaleja
  • Välttämätön terveellisen immuunijärjestelmän toiminnalle
 • Käyttöohje

  Suositeltu käyttö 2 tablettia aamulla ja 2 illalla mielellään ruoan kanssa.

  Annoskoko: 2 tablettia.

  Annoksia per säiliö: 60

  SÄILYTYSOHJE

  Säilytetään viileässä ja kuivassa.

  HUOM.

  Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

 • Ainesosat

  Dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, kalsiumkarbonaatti, kalsiumaskorbaatti, E-vitamiinijauhe, magnesiumoksidi, koliinibitartraatti, steariinihappo, kalsiumpantotenaatti, Panax ginseng, kaliumkloridi, magnesiumoksidi, magnesiumstearaatti, piidioksidi, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), nikotiiniamidi, alfalipoiinihappo, kuningatarhyytelöuute, sitrusbioflavonoidit, l-selenometioniini, merileväjauhe, Ginkgo biloba -uute, sinkkioksidi, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, beetakaroteeni, mangaanisulfaatti, riboflaviini, nokkosenlehtiuute, rypäleensiemenuute, inositoli, bromelaiini 1200 GDU/g, lipaasi 10000 yks./g, papaiini 2000 USP/g, booraksi, vedetön kuparisulfaatti, amylaasi 50000 SKB/g, ubikinoni, D2-vitamiini, luteiini, kromikloridi, K-vitamiini, natriummolybdaatti, foolihappo, D-biotiini, metyylikobalamiini.

 • Ravintosisältö
  Sisältää per: 4 tablettia (päiväannos)
  Kalsiumia 692 mg
  Fosforia 280 mg
  C-vitamiinia 160 mg
  E-vitamiinia 134 mg
  Magnesiumia 100 mg
  Pantoteenihappoa 100 mg
  Alfalipoiinihappoa (ALA) 51 mg
  Kuningatarhyytelöä 51 mg
  Koliinia 50 mg
  Niasiinia 50 mg
  Merilevää 40 mg
  Sinkkiä 30 mg
  Tiamiinia 25 mg
  B6-vitamiinia 25 mg
  Ginsennosideja 20 mg
  Hesperidiiniä 17,5 mg
  Riboflaviinia 25 mg
  Inositolia 25 mg
  Bromelaiinia 25 mg
  Lipaasia 25 mg
  Papaiinia 25 mg
  Polyfenoleja 23,8 mg

Asiakasmielipiteet

4.5

4 Arvostelut

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Myprotein Alpha Men monivitamiini

Monipuolinen monivitamiini edullisesti.

Ok tuote.

Hinta-laatusuhteeltaan ok tuote.

Kunkku

Parempi kuin apteekista ostettu Multitops. Vaikutus oli alussa uskomaton, jatkossa se toi voiman tunteen sisälle. Oli kai puutostila vaikka söin apteekin multitopseja. Alpha Men antoi potkua harjoitteluun oikein kunnolla.

4/5 tuote

Hinta-laatu suhde erinomainen. Kuintenkin jos verrataan Optimum Nutritionin Optimen monivitamiini tuotteeseen niin jäädään kyllä pahasti jalkoihin.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös:

Tarjous

Myprotein Omega 3

EXTRA 30% ALE! PILL30

Tänään saat lisäksi extra-alen 30%, kun syötät kassalla koodin PILL30. Ale koskee vain tämän listan poistotuotteita. 

OSTA NYT
4.5 18
43,99 €
Tarjous

Myprotein Zinc sinkki

EXTRA 30% ALE! PILL30

Tänään saat lisäksi extra-alen 30%, kun syötät kassalla koodin PILL30. Ale koskee vain tämän listan poistotuotteita. 

OSTA NYT
3.0 4
18,49 €
Tarjous

MYSYRUP

Extra 25% ale Snack Shop! -tuotteista koodilla: SNACK25

Extra 25% ale Snackshop!
Käytä koodia: SNACK25
4.44 16
6,49 €