Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein BCAA 1500

Tärkeä aminohapporavintolisä kätevänä jauheena

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
EUR 11.69

Oli 19,49 €

11,69 €

Säästä: 7,80 €

Loppuunmyyty

MP MAX® BCAA 1500 on voimakas valmiste joka sisältää massiiviset 1500mg (per tabletti) L leusiini, L isoleusiini ja L valiini aminohappoja. Nämä 3 aminohappoa muodostavat noin 35% lihasten proteiinista mikä tekee niistä välttämättömän lihaskudosten kasvulle, kestävyydelle ja palautumiselle.

Haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) voidaan käyttää lihasten suorana energialähteenä kehon glykogeenivarastojen kuluttua loppuun.

MP MAX® BCAA 1500 sisältää ihanteellisen 2:1:1 suhteen L Leusiinia, L Isoleusiinia ja L Valiinia sekä imeytymistä edesauttavaa B6-vitamiinia – ja kaikki tämä yhdessä pienessä tabletissa!

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteenia ja äyriäisiä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • 1500mg haaraketjiusia aminohappoja (BCAA) per tabletti
  • Sisältää L-L Leusiinia, L Valiinia ja L Isoleusiinia
  • Välttämätön lihasmassan kehittämiselle

2 tablettia 2-3 kertaa päivän aikana. Parhaiden tulosten saamiseksi ota 2 tablettia 30 minuuttia ennen urheilusuoritusta ja 2 tablettia heti suorituksen jälkeen. Älä ylitä suositeltua annostusta.

Annoskoko: 2 Tablets.

Annoksia per säiliö: 60

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

BCAA-seos (L-isoleusiini, L-leusiini, L-valiini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), emulgointiaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (polyvinyylipyrrolidoni), pyridoksiinihydrokloridi.

Sisältää per: 4–6 tablettia (päiväannos)
Haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), joista 6–9 g
L-leusiinia 3–4,5 g
L-isoleusiinia 1,5–2,25 g
L-valiinia 1,5–2,25 g
B6-vitamiinia 36–54 mg
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan