Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Myprotein BCAA 1500

EUR
4 Arvostelut

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  MP MAX® BCAA 1500 on voimakas valmiste joka sisältää massiiviset 1500mg (per tabletti) L leusiini, L isoleusiini ja L valiini aminohappoja. Nämä 3 aminohappoa muodostavat noin 35% lihasten proteiinista mikä tekee niistä välttämättömän lihaskudosten kasvulle, kestävyydelle ja palautumiselle.

  Haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) voidaan käyttää lihasten suorana energialähteenä kehon glykogeenivarastojen kuluttua loppuun.

  MP MAX® BCAA 1500 sisältää ihanteellisen 2:1:1 suhteen L Leusiinia, L Isoleusiinia ja L Valiinia sekä imeytymistä edesauttavaa B6-vitamiinia – ja kaikki tämä yhdessä pienessä tabletissa!

  TIEDOKSI ALLERGISILLE

  Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteenia ja äyriäisiä.

  Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

  Hyödyt
  • 1500mg haaraketjiusia aminohappoja (BCAA) per tabletti
  • Sisältää L-L Leusiinia, L Valiinia ja L Isoleusiinia
  • Välttämätön lihasmassan kehittämiselle
 • Käyttöohje

  2 tablettia 2-3 kertaa päivän aikana. Parhaiden tulosten saamiseksi ota 2 tablettia 30 minuuttia ennen urheilusuoritusta ja 2 tablettia heti suorituksen jälkeen. Älä ylitä suositeltua annostusta.

  Annoskoko: 2 Tablets.

  Annoksia per säiliö: 60

  SÄILYTYSOHJE

  Säilytetään viileässä ja kuivassa.

  HUOM.

  Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

 • Ainesosat

  BCAA-seos (L-isoleusiini, L-leusiini, L-valiini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), emulgointiaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (polyvinyylipyrrolidoni), pyridoksiinihydrokloridi.

 • Ravintosisältö
  Sisältää per: 4–6 tablettia (päiväannos)
  Haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), joista 6–9 g
  L-leusiinia 3–4,5 g
  L-isoleusiinia 1,5–2,25 g
  L-valiinia 1,5–2,25 g
  B6-vitamiinia 36–54 mg

Asiakasmielipiteet

4.25

4 Arvostelut

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Bcaa

Ajaa hyvin asiansa. Tabut kohtuu isoja, mutta nieltävissä.

BCAA 1500

Tosi hyvät pitoisuudet ja jo 4 pilleriä riittävä määrä proteiinisynteesin maksimoimiseksi, esim. aterioiden välillä. Ainut miinuspuoli suurikokoiset pillerit, mitkä voi aiheuttaa joillekkin nielemisvaikeusia, mutta onneksi ei itselle.

toimii

BCAA-jauhon maku on jotain sellaista mitä ei vain pysty nielemään, oksennusreaktio tulee samantien. Kätevää, että voin ottaa BCAA tabelttimuotoisena ja muutama kulaus vettä ja se on siinä. Toimii ainakin minulla palautumista nopeuttaen, ja pieni tunne siitä että jaksais vähän treenin lopulla vielä enempi puristaa kuin ilman BCAA:ta

ihan jepa

BCAA on niin järkyttävän makuista, että pillerimuoto on ainoa millä sen saa alas. Isohkoja ovat, mutta niellä pystyy. Appelsiinimehun kanssa kun nykäsee kourallisen, (noudata sinä ohjeistusta hei) ei jää mitään makua suuhun. BCAA-jauheen jälkeen saa huuhtoa puolellatoista litralla mehua maun pois suusta, ja silti olisi kylmät väreet selässä ja oksennus kurkussa. Aiemmin riitti kun otti jauhepurkin pöydälle niin alkoi voida jo pahoin. Googlaa Pavlovin teoria. 1 tähti lisää tulisi jos olisi kalvo päällä, mutta toisaalta se nostaisi kyllä hintaakin. Hintaa ei taida markkinoilla ulkomaita myöten olla halvempaa vaihtoehtoa. Ainiin itse toimivuus, henk.koht. olen huomannut että pientä eroa palautumiseen kyllä on (parempaan suuntaan), salitaustaa kuitenkin jo 7 vuotta takana niin osaa jonkin verran arvioida. Sen verran toimii että ostan uudestaan.