Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein BCAA-jauhe

EUR 11.27
alkaen 11,27 €

Säästä: 3,37 €

Loppuunmyyty

Haaraketjuisiin Aminohappoihin (BCAA) kuuluvat: Leusiini, Isoleusiini ja Valiini. Elimistö ei itse tuota näitä välttämättömiä aminohappoja jolloin ne on saatava ravinnosta.

Haaraketjuiset aminohapot ovat tärkeässä osassa ylläpitämään lihaskudosta ja tutkimukset ovat osoittaneet niiden säästävän kehon glykokeenivarastoja. Haaraketjuiset aminohapot estävät myös kudosten hajoamista.

Toisin kuin muut aminohapot, haaraketjuiset aminohapot eivät metabiloidu vatsassa, vaan lihaksissa. Tämän vuoksi ne tukevat lihasmassan kasvua ja estävät lihaskudoksen hajoamista.

Etkö pidä siitä miltä BCAA jauheet maistuvat? Kokeile BCAA+ tabletteja.

Voit kohottaa haaraketjuisten aminohappojen vaikutusta nauttivalla 10mg B6-vitamiinia jokaista 10g kohden.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteenia ja äyriäisiä.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Auttaa ylläpitämään ja kasvattamaan lihaskudosta
  • Voi edistää lihasmassan kasvamista
  • Välttämätön kudosten kasvulle

Käyttöohje: 5g 2-4 kertaa päivässä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Paras nautittuna veden tai muun juoman kanssa.

2 pientä MP annosmitallista (5g) veteen tai muuhun juomaan sekoitettuna. Sekoita ja nauti välittömästi.

1 x MP annosmitallinen (pieni) painaa 2.2g. (ei sisälly)

Unflavoured: L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini.

Berry Blast: L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, sitruunahappo, väri (punajuuriväri, antosyaani), aromi, makeutusaine (sukraloosi).

Tropical: L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, aromi, sitruunahappo, väri (karotenoidit), makeutusaine (sukraloosi).

Sisältää per: 10–20 g
Haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) 8,5–17 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.55 / 5 (11 Arvostelut)
  • 7 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

BCAA

Hyvin sekoittuvaa, maku hieman laimea. Treenijuomana ok.

Trooppinen

Tilasin trooppisen kun sitä oli kehuttu ja hyväähän se tosiaan on, ei tietoakaan keinotekoisesta esanssimaisesta mausta vaan ihan kuin mehua joisi. MM-mmmm!

BCAA

Trooppinen maku on kuin fantaa joisi, sekoittuu helposti, lihakset kiittää.

Laatukamaa

Tilasin sekä marjan että trooppisen hedelmän makuista. Omaan makuun trooppinen hedelmä parhaimman makuinen bcaa mitä ikinä maistanut.

Berry blast

Maku ei itseäni mielyttänyt, maistuu tunkkaiselle. Alas saa ihan hyvin mutta itse pidin tropical mausta enemmän.

BCAA

Ehkä kaikista t'ähänasti kokeilemistani BCAA-jauheista parhaan makuinen!

Laadukas aminohappovalmiste!

Labdoor:n laboratoriotesteissä A-arvosanan saanut valmiste, aminohappoja ilmoitettu määrä valmisteessa ja myös puhtaus erinomaista luokkaa. Suosittelen!

Jes maustamaton!

Hyvä BCAA! Tilannut maustamattomana, ja toimii erittäin hyvin esimerkiksi Funlightiin & veteen sekoitettuna - ei ole teennäistä makua, niin kuin yleensä valmiiksi makeutetuissa tuppaa olemaan. Suosittelen, saa sekoitettua hyvin mieleisen makuisen!

Munproteiini BCAA

Treenin aikana tullut nautittua. Pelkkä veden kittaus rupesi tympimään, niin maksimoin treeni nautinnon lisäämällä juomapulloon parimitallista kyseistä tuotetta. Makuna Berry Blast on täysin verrattavissa sekamehuun ja sekoittuu todella hyvin. Puhumattakaan siitä, että auttaa ylläpitämään ja kasvattamaan lihaskudosta. Tietysti vaikutus on marginaalinen, mutta mitäpä sitä ei tekisi että treeneistä saatava hyöty olisi optimaalinen? Hinta jopa arveluttavan edullinen, sillä pakkauksessa on erittäin monta annosta.

Taattua MASS kamaa!

Unflavoured 0,5kg pussi menossa, tuntuu toimivan hyvin, lihasarkuus hellitti jälleen vähän enemmän kun ottaa aamuin illoin ja salin jälkeen. Veden kanssa tätä ei ota erkkikään pelkästään mutta mehun tai palautusjuoman seassa ei huomaa miksikään.