Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein BCAA Plus 1000 mg

Jokapäiväiset aminohappotabletit 2:1:1-suhteessa ja lisättynä B6-vitamiinilla

  • Vegaani
EUR 13.1
alkaen 13,10 €

Loppuunmyyty

BCAA:t (Haaraketjuiset aminohapot) koostuvat kolmesta aminohaposta Leusiinista, Isoleusiinista ja Valiinista. Keho ei itse tuota haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) vaan ne täytyy saada ruokavalion kautta. Haaraketjuisten aminohappojen on todettu auttavan proteiini synteesissä mikä auttaa kehoa selviytymään liikunnan aiheuttamasta stressistä.

BCAA:t ovat välttämättömiä lihaskudoksen ylläpitämiseen ja tutkimukset ovat osoittaneet että ne auttavat säilyttämään kehon glykogeenivarastoja (hiilihydraattien varastoitu muoto joita voidaan muuttaa energiaksi). BCAA:t voivat myös estää kataboliaa liikunnan aikana ja parantaa lihasmassa kasvua.

BCAA:t eivät ole kuin muut aminohapot sillä ne eivät imeydy mahalaukussa vaan suoraan lihakseen mikä mahdollistaa niiden kudosten rakentamisen ja katabolian estämisen.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteenia ja äyriäisiä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Auttaa ylläpitämään kehon kudosta
  • Voi auttaa lihasten kasvussa
  • Erittäin suosittuaminhappo

Suositeltu käyttö 3-5 Tablettia 2-4 kertaa päivässä optimaalisten tulosten saamiseksi.

Annoskoko: 3 tablettia

Annoksia per 90 tabletin säiliö: 30
Annoksia per 270 tabletin säiliö: 90

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

 

BCAA-seos (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), B6-vitamiini.

Sisältää per: 6–10 tablettia (päiväannos)
L-leusiinia 3-5 g
L-isoleusiinia 1,5-2,5 g
L-valiinia 1,5-2,5 g
B6-vitamiinia 54-90 mg
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan