Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Beta Alanine jauhe

Superkätevä lisättäväksi päivittäiseen pirtelöön

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
  • Gluteeniton
EUR 15.5
alkaen 15,50 €

Loppuunmyyty

Myprotein Beta Alanine on laadukas, mutta edullinen beeta-alaniinijauhe. Super suosittu tehonlisääjä intensiiviseen treeniin!

Imeytyy nopeasti ja vaikuttaa välittömästi! Parantaa räjähtyvyyttä ja kestävyyttä!

Beta-alaniini on pitkään ollut kestävyysharjoittelijoiden suosiossa sen tehon ja hyödyn vuoksi. Nyt beta-alaniini on tullut suosioon myös muissa lajeissa, jossa halutaan parantaa kestävyyttä, suorituskykyä ja parantaa muun muassa hapenottokykyä.

BETA-ALANIININ HYÖDYT

Beta-alaniini nosta kehon karnosiinitasoja, mikä parantaa etenkin sarjakestävyyttä. Beta-alaniini tunnetusti lisää voimaa, antaa intenstiteettiä treeniin ja voi parantaa hapenottokykyä auttaen treenissä pidemmälle tehokkaammin.

Se lisäksi estää lihasväsymystä ja antaa voimat niille viimeisillekin toistoille. Beta-alaniinin on myös todettu hidastavan maitohapon syntymistä.

LAATU

Kaikki Mass –sarjan tuotteet ovat laadultaan huippuja. Tuotteet ovat vuosien tuotekehitysten tulosta, ja sarjan tuotteet ovat myös monin palkinnoin palkittuja, muun muassa juuri maustaan ja laadustaan.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Parantaa tehoa ja suorituskykyä

Tehokuurilla (1-5 päivää): 1.5g (pieni MP Small -mitta) jauhetta 4 kertaa päivässä, tasaisesti päivän aikana.

Ylläpitokuuri (6-35 päivää): 1.5g (pieni MP Small -mitta) jauhetta kahdesti päivässä, tasaisesti päivän aikana. Koko 35 päivän kuuri vaatii 160 tablettia. Kuurin jälkeen suositellaan 2 viikon taukoa.

100% beta-alaniini.

Sisältää per: 100 g 3–6 g (päiväannos)
Beeta-alaniinia 100 g 3–6 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan