Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Myprotein Brown Rice Protein

EUR
6 Arvostelut

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  Brown Rice Protein on tumma riisiproteiini. Luontaisesti tummasta riisistä valmistettu proteiinijauhe on kuten muut proteiinijauheet, mutta ei sisällä lainkaan maitotuotteita. Valmistuksessa tuote on käynyt läpi fermentaation, suodatuken ja entsyymisen vaiheen, jossa proteiini ja kuitu on eroteltu jyvistä.

  Tuote on täysin GMO -vapaa ja valmistettu GMO -vapaasta tummasta riisistä ja on lisäksi hypoallergisille soveltuva. Tuote on maidoton, gluteeniton ja laktoositon. Soveltuu vegaaneille. Ei sisällä kananmunia tai soijaa.

  Yli 24g proteiinia per 30g annos tekee tummasta riisiproteiinista mahtavan kasvisruokailijoiden proteiininlähteen. Proteiinia tarvitset tukemaan ja edistämään lihaskasvua sekä ylläpitämään lihasmassaa.

  Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

  Hyödyt

   

  • GMO -vapaa 
  • soveltuu vegaaneille
  • laktoositon, gluteeniton
  • yli 24g proteiinia per annos

   

 • Käyttöohje

  Sekoita 30g jauhetta 150-200ml vettä tai maitoa. Ravista ja nauti heti. 

 • Ainesosat

  100% GMO -vapaa tumma riisiproteiini.  

  Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellää maitotuotteita, soijaa, kananmunia ja gluteenia sekä niistä valmistettuja tuotteita.

Asiakasmielipiteet

2.67

6 Arvostelut

5 0
4 2
3 2
2 0
1 2

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Paras

Parasta maustamatonta riisiproteiinia mitä on tarjolla. Veteen sekoitettuna tulee se "hiekkainen" suutuntuma ja makuhan on aika tympäisevä. Itse sekoitan aamupuuroon ja siinä menee ihan hyvin marjojen kanssa. Toimii ja polttoainettahan tämä on :)

Kohtuullinen

Sekoittuu suht hyvin. Maku on imelä tai outo aluksi. Varsinkin, jos on juonut perus maitopohjaisia protskuja. Siihen kyllä tottuu.

Voisi maustaa

Ei tämä mitään ole verrattuna männävuosien maustamattomaan heraan, mutta ei tätä tulevalle anopille uskaltais syöttää. Kyllä tähän tottuu, jos on elämässään juonut muutakin raakana kuin vettä. Esim. maitopuolta kaihtavalle opiskelijatreenaajalle ihan käypäinen ratkaisu, mutta vaniljasteviaa tms. kannattaa lusikoida mukaan. Erikoisominaisuus on se, että mikään ei tunnu peittävän ominaismakua. Mutta bensaahan tämä on keholle, jos sitä hakee niin toimii.

Aivan hirveetä

Maistamaton on ihan hirveetä sontaa. Oakko kokeilla et sekoittaa jonkun muun kanssa. Muuten menee roskiin.

Not good

Aivan kamala. Ei imeydy yhtään mihinkään, outo maku maistuu läpi ja tuntuu jäävän kurkkuun kiinni. Todella jauhomainen, en suosittele.

Brown rice protein

Hiukan jauhomaineb koostumus. Mutta menee smoothiessa loistavasta banskun ja marjojen kanssa!