Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein CLA 1000 mg

EUR 9.49
alkaen 9,49 €

Loppuunmyyty

Myproteinin voimakas Konjugoitu linolihappo (CLA) sisältää 1000mg CLA:ta per kapseli mikä on markkinoiden voimakkain saatavilla oleva tuote.

Konjugoitu linolihappo (CLA) on luontaisesti esiintyvä vapaa rasvahappo jota on mm. juustoissa, maidossa, lampaassa ja naudanlihassa sekä useissa prosessoiduissa ruoissa - mutta vain pieniä määriä! Saadaksesi riittävästi CLA:ta sinun tulisi nauttia näitä ruokia suuria määriä mikä myös johtaisi suurien kalorimäärien nauttimiseen.

CLA auttaa tutkimusten mukaan rakentamaan lihaskudosta ja vähentämään kehon rasvaa sekä yleisesti parantamaan terveyttä!

CLA sisältää:

CLA Cis9 (Trans11 isomer) - 38.9%
CLA Trans10 (Cis12 isomer) - 37.9%
Aktiiviset CLA:n isomeerit yhteensä - 76.8%

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Tukee painonpudotusta
  • Voi nostaa energiatasoja
  • Voimakas antioksidantti

Käytö 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Annoskoko: 2 kapselia

Annoksia per säiliö: 30-90

Konjugoitu linolihappo 80% (safloriöljystä), gelatiini (kapselin kuori), glyseroli, vesi.

Sisältää per: 2–6 kapselia (päiväannos)
Konjugoitua linolihappoa (CLA) 2–6 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.43 / 5 (7 Arvostelut)
  • 3 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Ei niin vahvaa kuin mainostetaan

Tuotetta mainostetaan sanoilla: "Myproteinin voimakas Konjugoitu linolihappo (CLA) sisältää 1000mg CLA:ta per kapseli mikä on markkinoiden voimakkain saatavilla oleva tuote." Tuotteessa ei ole 1000 mg CLA:ta per kapseli, vaan 800 mg (kuten purkin kyljessäkin lukee), joten hieman harhaanjohtavasti mainostetaan tuotetta (asiakaspalvelun kautta asiaan ei tosin tullut mitään korjausta). Muuten tuote varmaan ok, testaus kesken. Mulla vaan ei vielä ainakaan ole paino lähtenyt tippumaan, joten ihmeaineeksi en voi kutsua.

CLA myprotein

Hyvä tuote, olen käyttänyt yhdessä carnitinin ja vihreän teen kanssa n. 6vk:a, vyötäröltä on tippunut 3cm ilman liikuntaa ja ruokavaliota. Vihreä tee tabletit pitäisi kyllä olla vahvoja, 500mg, että niitä enää teiltä tilaisin.

Keskivartalorasvan pehmittäjä

Tuntuisi pehmentävän ihonalaista rasvaa, jolloin hänen muuntumisensa energiaksi helpottuu. Ei sinällään muuta kalorimäärien summapeliä, eli rasva palaa ainoastaan kuluttamalla enemmän energiaa, kuin mitä suuhun mätetään. Omakohtaisesti huomannut pitkien pyörälenkkien antavan kyytiä jenkkakahvoille - lieneekö kiittäminen CLA:n?

Myprotein CLA 1000mg

Paras tuotteita

CLA

Syksyn tilauksen yhteydessä valitsin tämän tuotteen kaupantekijäis-lahjana. Itselläni ei mitään suuria odotuksia tai ennakkokäsityksiä ko. tuotteesta ollut, vaan olen heitellyt niitä sekaan muiden ravintolisien ohessa pari kapselia päivässä, sillä mentaliteetilla, että tuskinpa mitään haittaakaan on. Jos aineelle haluaa maksimivaikutuksen, niin ilmeisesti tuo annos pitäisi tuplata. Ainakin tuote on helppo nauttia. :)

CLA

3 tablettia kun vetää ohjeen mukaan saattaa aiheuttaa nk. "oil burpin", muuten ei pahaa sanottavaa.

Hieno tuote

Nyt 6 viikossa -9 kg. Ruokavaliossa en tehnyt suuria muutoksia vaan jätin hiilarit vähemmälle. Liikunnan suhteen en tehnyt muutoksia. Normaalit liikkumiset eli noin 5 km päivässä reipasta kävelyä työmatkoihin. Eron kyllä huomaa. Suosittelen tuotetta. Voittaa mennen tulen muiden tarjoamat cla:t joita on tullut aiemmin kokeiltua.