Yleistä

MP Max Coconpure on monikäyttöinen, orgaaninen kookosöljy. Kookosöljyä pidetään usein terveellisimpänä ravintoöljynä sen uniikin tyydyttyneen rasvasisällön vuoksi. Kookosöljy sisältää runsaasti lauriinihappoa ja keskipitkiä rasvahappoja.

Kookosöljy toimii monikäyttöisenä ravintolisänä; kookosöljyä voidaan kuumentaa korvaten muita leivonnassa ja ruoanlaitossa käytettyjä öljyjä. Sitä voidaan käyttää myös urheilujuomien ainesosana sellaisenaan tai vaihtoehtona voille. Kookosöljy soveltuu paitsi syötäväksi, myös ulkoisesti käytettynä muun muassa kosteuttaen ihoa.

Kookosöljy on täysin kolesteroliton eikä se sisällä transrasvoja. Se on loistava keskipitkien rasvahappojen lähde (MCT). Maksa muuttaa MCT:n suoraan energiaksi kuten hiilihydraatit. Keskipitkät rasvahapot voivat kiihdyttää aineenvaihduntaa ja vaikuttaa kylläisyyden tunteeseen joiden on molempien todettu edistävän painonpudotusta.

Kookosöljy sisältää runsaasti lauriinihappoja, jotka ovat keskipitkiä rasvahappoja, ja joiden on todettu sisältävän viruslääkkeiden ja sienilääkkeiden ominaisuuksia sekä tukevan immuunitoimintaa. Lauriinihappoja esiintyy äidin rintamaidossa ja vastasyntyneet hyödyntävät sitä tulehdusten ehkäisemisessä. Tutkimukset ovat osoittaneet että kookosöljy voi auttaa suojaamaan sydäntaudeilta, halvauksilta ja valtimoiden kovettumiselta.

MP Max Coconpure:ssa käytetyt kookokset ovat 100% orgaanisia ja ne on kerätty juuri tähän tarkoitukseen viljellyistä palmuista. Myprotein orgaaninen kookosöljy ei sisällä GMO-aineksia eikä sitä ole hydrattu, valkaistu, jalostettu tai hajustettu.


Rasvahappoprofiili:
Tyydyttyneitä rasvahappoja, joista 92,9 g
kapryylihappo C8: 7,4 g
kapriinihappo C10: 6,2 g
lauriinihappo C12: 49,3 g
myristiinihappo C14: 18,9 g
palmitiinihappo C16: 8,1 g
steariinihappo C18: 3,0 g
Kertatyydyttymättömiä rasvahappoja: 5,9 g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja: 1,2 g

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Voi auttaa ehkäisemään sydänsairauksia, aivohalvauksia ja valtimoiden kovettumista
  • Lämpöstabiili joten sitä voidaan käyttää korvaamaan muita ruokaöljyjä
  • Runsaasti keskipitkän ketjun triglyseridejä ja lauriinihappoa

Käyttöohje

Voidaan käyttää ruoanlaittoon, leivontaan tai juomissa. Voidaan käyttää korvaamaan muita öljyjä kuten voita tai oliiviöljyä. Käyttä 4 ruokalusikalliseen asti per päivä.

Ainesosat

Kookosöljy (luomu).

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

Ravintosisältö

Sisältää per: 100 g
Energiaa 900 kcal
Rasvaa, josta 100 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 92,9 g
kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 5,9 g
monityydyttymättömiä rasvahappoja 1,2 g
Hiilihydraatteja, joista 0,0 g
sokereita 0,0 g
Proteiinia 0,0 g
Suolaa 0,0 g

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(2 Arvostelut)

  • 5    2
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Kookosöljy

Yhteensä:

5

Ihan mahtavaa! Helppo käyttää paistamiseen, koska ei pala pohjaan ja kuivalla ihollakin toimii hyvin. helppo ottaa purkista, koska ei oo sellasta "kovaa köntsää", jee!

Fri Nov 13 16:54:00 GMT 2015 mukaan €mppu

Coconpure

Yhteensä:

5

Terveyshyötyjen takia kokeilin,salaateissa ja paistamisessa hyvä,mutta vähän hintavaa,laatutuote.

Fri Oct 02 22:23:26 BST 2015 mukaan Pete69

Myprotein Coconpure kookosöljy

Valitse kuva

Myprotein Coconpure kookosöljy