Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Creapure

Kreatiinimonohydraatin puhtain muotomme

 • Kasvissyöjä
 • Vegaani
 • Gluteeniton
EUR 9.55
alkaen 9,55 €

Loppuunmyyty

Creapure® on 99.99% puhdasta kreatiinimonohydraattia.

Saksalaisen AlzChem:in valmistama Creapure® on maailmankuulu sen puhtaudesta ja laadukkuudesta. Creapure® onkin laadultaan paras saatavilla olevista mikronisoiduista kreatiinimonohydraateista.

Kreatiinia on saatavilla useissa eri muodoissa, Creapure® on kuitenkin ainoa kreatiini, jota testataan jatkuvasti epäpuhtauksien ja tarpeettomien sivutuotteiden varalta. Epäpuhtauksia ja tarpeettomia sivutuotteita ovat muun muassa Creatinine (CRN), disyaanidiamidi (DCD), Dihydrotriazine (DHT) ja Tiourea.

Kreatiini on ihanteellinen eri urheilulajien harrastajille; aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin ja kesätvyysurheilijoille. Suurin hyöty kreatiinista on erityisesti niille, jotka haluavat parantaa voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiinimonohydraatti on osoittanut sadoissa eri tutkimuksissa parantavan voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiinin on osoitettu parantavan yleistä palautumisaikaa ja palautumisaikaa intensiivisten urheilusuoritusten välissä.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteenia ja äyriäisiä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
 • Äärimmäisen puhdas Creatini Monohydraatti
 • Saksalaisen Alzchem:in valmistama
 • Voi auttaa parantamaan voimaa, tehoa ja kokoa

Sekoita 1,5 pientä MP annosmitallista (5g) veteen ja nauti. Käytä 1-2 kertaa päivässä. 8 viikon yhtämittaisen käytön jälkeen pidä viikon tauko ja jonka jälkeen jatka tuotteen käyttöä normaalista.

1 x MP annosmitallinen (pieni) jauhetta painaa 3.5g (ei sisälly).

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Kreatiinimonohydraattijauhe (Creapure®).

 

Sisältää per: 5–10 g (päiväannos)
Kreatiinimonohydraattia 5–10 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.0 / 5 (1 Arvostelut)
 • 0 5 star reviews
 • 1 4 star reviews
 • 0 3 star reviews
 • 0 2 star reviews
 • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Jees

Hyvän makuinen oli berry blast