Myprotein Creapure

9,20 €

Loppuunmyyty

Yleistä

Creapure® on 99.99% puhdasta kreatiinimonohydraattia.

Saksalaisen AlzChem:in valmistama Creapure® on maailmankuulu sen puhtaudesta ja laadukkuudesta. Creapure® onkin laadultaan paras saatavilla olevista mikronisoiduista kreatiinimonohydraateista.

Kreatiinia on saatavilla useissa eri muodoissa, Creapure® on kuitenkin ainoa kreatiini, jota testataan jatkuvasti epäpuhtauksien ja tarpeettomien sivutuotteiden varalta. Epäpuhtauksia ja tarpeettomia sivutuotteita ovat muun muassa Creatinine (CRN), disyaanidiamidi (DCD), Dihydrotriazine (DHT) ja Tiourea.

Kreatiini on ihanteellinen eri urheilulajien harrastajille; aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin ja kesätvyysurheilijoille. Suurin hyöty kreatiinista on erityisesti niille, jotka haluavat parantaa voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiinimonohydraatti on osoittanut sadoissa eri tutkimuksissa parantavan voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiinin on osoitettu parantavan yleistä palautumisaikaa ja palautumisaikaa intensiivisten urheilusuoritusten välissä.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteenia ja äyriäisiä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Äärimmäisen puhdas Creatini Monohydraatti
  • Saksalaisen Alzchem:in valmistama
  • Voi auttaa parantamaan voimaa, tehoa ja kokoa

Käyttöohje

Sekoita 1,5 pientä MP annosmitallista (5g) veteen ja nauti. Käytä 1-2 kertaa päivässä. 8 viikon yhtämittaisen käytön jälkeen pidä viikon tauko ja jonka jälkeen jatka tuotteen käyttöä normaalista.

1 x MP annosmitallinen (pieni) jauhetta painaa 3.5g (ei sisälly).

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Ainesosat

Kreatiinimonohydraattijauhe (Creapure®).

 

Ravintosisältö

Sisältää per: 5–10 g (päiväannos)
Kreatiinimonohydraattia 5–10 g

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.3125

4.3125

(16 Arvostelut)

  • 5    5
  • 4    11
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Perus monohydraatti

Yhteensä:

4

Kreatiinilisä joka tuntuu toimivan, niin kuin olettaa sopiikin. Hinta halvemmasta päästä, joka on minulle henkilökohtaisesti iso asia. Minikauha mukana pussissa, joka helpottaa elämää. Laatu toimivuuden kannalta tuntuu olevan kohdillaan, ainoana miinuksena mainittakoon se, ettei sekotu yhtä hyvin veteen, kuin toinen kokeilemani kreatiini, joka tosin ei ollut Creapurea, liekkö tämä syynä. Tuloksena pohjalle jäävä ''hiekkainen'' kasa, jota saa nieleskellä uudestaa lisättyään vettä. Ei iso ongelma, mutta tämän huomaa maussa varsinkin jos tykkää sekoittaa kreatiininsa palkkariin. Tämä siis maustamattomalla versiolla. PS: Uudet asiakkaat! Napatkaa tällä alennuskoodilla .30% ensimmäisestä tilauksesta: JERE-R25

Mon Nov 28 14:28:45 GMT 2016 mukaan

Creapure

Yhteensä:

5

Nyt se on todistettu, on olemassa tuote joka on hyvä ja myös halpa.😀

Mon Jun 20 07:39:52 BST 2016 mukaan

👍

Yhteensä:

5

On puhdasta ja toimivaa ja halpaa

Mon May 30 12:24:34 BST 2016 mukaan

Kreatiinia ilman sivuvaikutuksia

Yhteensä:

5

Käytän Creapurea kuuriluontoisena laturina. Suosituksen mukaisesti 8 viikon välein pidettävän paussin aikana kyllä huomaa, ettei sarjakestävyys ole samaa luokkaa ilman kreatiinin käyttöä. Jos siis viet sarjasi aina yli pakko-, meka- tai supersarjoilla, on kreatiinista ehdottomasti hyötyä! Creapure ei ainakaan itselläni aiheuta ns. epäpuhtaampien valmisteiden sivuominaisuuksia, esim. tarvetta hypätä wc:ssä.

Tue May 24 10:04:00 BST 2016 mukaan

Laadukas kreatiini

Yhteensä:

4

Kehityksessä tullut selvä piikki kolmen-neljän viikon käytön jälkeen. Harjoituspainot kasvaneet, samalla kovien sarjojen teho on noussut. Todella hyvä lisä voima/lihastreeniin.

Tue Apr 05 15:02:28 BST 2016 mukaan

Punajuuri

Yhteensä:

5

Veteen ei oikein sekotu, mutta kauhallinen suuhun ja vedet perään nii homma toimii. Maku on aika lähellä sinistä trip mehua (vadelmamaku).

Mon Mar 14 13:24:20 GMT 2016 mukaan

reatiini

Yhteensä:

4

Yksi tutkituimmista lisäravinteista, joten pitäähän tätä käyttää. Tuntuu ainakin että vaikuttanut treenituloksiin vain positiivisesti.

Mon Mar 14 13:08:00 GMT 2016 mukaan

Maku!

Yhteensä:

4

Erinomainen maku, ihan mehuna menee. Tehoa ei osaa vielä sanoa näin lyhyellä käyttö ajalla. Hinta on edullinen, yksi piste menee siitä että lasin pohjalle jää aina vähän jauhetta eli sekoitella pitää loppuun asti, että saa joka murun talteen.

Thu Mar 10 17:09:24 GMT 2016 mukaan

Hyvä

Yhteensä:

4

Hyvä kreatiini hyvään hintaan. Sekoittuu hyvin. Laitan louderiin ja palkkariin lisäksi, toimii. Makuvaihtoehtona mauton, niin voi sekoittaa mihin vaan.

Tue Mar 01 18:33:12 GMT 2016 mukaan

creapure

Yhteensä:

4

Ostin maustettua versiota kreatiinista vaihtelun vuoksi. Tuote on ollut varsin hyvänmakuinen eikä valitettavaa löydy. Hinta/laatusuhde siis kunnossa.

Wed Feb 03 09:10:25 GMT 2016 mukaan

toimii

Yhteensä:

4

Jees, toimii nestettä tulee lihakseen ja pienimuotoista kasvua myös sarjatuloksissa. Täysin mauton, sekoittuu täydellisesti palkkariin. Jollain merkeillä kreatiini saattaa jäädä sellaiseksi jauhomaiseksi, mutta tämä sulaa täysin veteen

Fri Jan 01 18:47:50 GMT 2016 mukaan

Creapure

Yhteensä:

4

Loistava hinta-laatu suhde. Makukin menettelee..

Mon Dec 14 15:06:29 GMT 2015 mukaan

Massa

Yhteensä:

4

Se toimiva kreatiini, ei feikkiä.

Fri Nov 20 14:43:03 GMT 2015 mukaan

Hyvältä vaikuttaa

Yhteensä:

4

Hyvältä vaikuttaa ja menee hyvin alas wheyn tai recoveryn seassa. Pelkkään veteen ei sekoitu hyvin.

Fri Oct 23 19:23:35 BST 2015 mukaan

Myportein Creapure

Yhteensä:

4

Hyvänmakuinen- ja laatuinen kreatiini. Toimii mainiosti palkkarissa mansikanmakuisen protskun seassa. Makunsa puolesta muistaa myös ottaa hyvin, kun tekee mieli jotain "pientä hyvää" :) AInoa miinus liukenemisesta, voisi liueta paremmin veteen, mutta taitaa olla kreatiinijauheiden yleinen ongelma. Hintalaatu hyvä kuitenkin. Suosittelen.

Tue Oct 20 07:45:16 BST 2015 mukaan

Fouad

Yhteensä:

5

Kun puhutaan lisäravineet, tämä on kuningas se on Creapure se on paras Creatine.

Mon Sep 21 05:49:08 BST 2015 mukaan

Myprotein Creapure

Valitse kuva

Myprotein Creapure