Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein EAA Plus

Kaikki olennaiset aminohapot yhdessä kätevässä tabletissa

EUR 16.65

16,65 €

Loppuunmyyty

Myprotein EAA+ tabletit ovat ihanteellisia kaikille jotka haluavat lisätä välttämättömiä aminohappoja ruokavalioon edulliseen hintaan.

Välttämättömiä Aminohappoja (EAA) tarvitaan kudosten rakentamiseen ja solujen korjaamiseen ja niiden riittävä saaminen ruokavalion kautta voi auttaa lihasmassan kasvattamisessa ja nopeampana palautumisena. Tärkeimmät välttämättömät aminohapot ovat L Leusiini, L Isoleusiini, L Valiini, L Lysiini, L Fenyylialaniini, L Treoniini, L Histidiini ja L Metioniini joita saadaan pieniä määriä ruoasta.

Välttämättömät aminohapot ovat välttämättömiä koska keho ei voi itse tuottaa niitä vaan ne on saatava ruokavalion kautta. Riittävästi aminohappoja sisältävä ruokavalio voi tukea lihasmassan kasvua ja nopeuttaa palautumista.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Välttämätön kehon kudosten rakentamiseen
  • Edistää palautumista intensiivisen liikunnan jälkeen
  • Auttaa lihasmassan kasvattamisessa

Suositeltu käyttö 3-5 tablettia 1-3 kertaa päivässä.

Annoskoko 3 tabletti

Annoksia per 90 tabletin säiliö: 30
Annoksia per 270 tabletin säiliö: 90

EAA-seos (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, L-lysiini, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-histidiini, L-metioniini), dikalsiumfosfaatti, selluloosa, magnesiumstearaatti, pii, pyridoksiinihydrokloridi.

Sisältää per: 3–15 tablettia (päiväannos)
L-leusiinia 1000–5000 mg
L-valiinia 444–2220 mg
L-lysiiniä 444–2220 mg
L-fenyylialaniinia 378–1890 mg
L-treoniinia 312–1560 mg
L-isoleusiinia 177–885 mg%
L-histidiiniä 144–720 mg%
L-metioniinia 99–495 mg
B6-vitamiinia 0,6–3,0 mg
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan