Myprotein Fuse

20,00 €

Loppuunmyyty

Yleistä

Hiilihydraatti-, kreatiinimonohydraatti- ja aminohappovalmiste, ravintolisä

Fuse on ainutlaatuinen ravintolisä, joka sisältää haaraketjuisia aminohappoja, kreatiinia, glutamiinia, tauriinia ja nopeita hiilihydraatteja.

Fusen aminohapposeos sisältää haaraketjuisia aminohappoja L-leusiinia, L-isoleusiinia ja L-valiinia sekä kreatiinia, L-glutamiinia ja tauriinia, jotka kukin edistävät proteiinisynteesiä ja tätä kautta lihasten kasvua, kasvattavat solutilavuutta ja tehostavat ravintoaineiden kulkeutumista lihaksiin sekä vähentävät kataboliaa eli lihaskudoksen hajoamista.

Kukin 25g:n annos sisältää 5 g Creapure®-kreatiinimonohydraattia, jonka on todistettu kasvattavan lihasten ATP-varastoja ja parantavan fyysistä suorituskykyä.

Fuse voidaan nauttia mihin aikaan päivästä tahansa vähentämään lihasten katabolista tilaa ja tukemaan lihasten proteiinisynteesiä.

EU:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA TERVEYSVÄITTÄMÄT

Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Edistää proteiinisynteesiä eli lihaskudoksen muodostusta
  • Kasvattaa solutilavuutta
  • Parantaa todistetusti suorituskykyä

Käyttöohje

Käyttöohje: Lisää sekoituspulloon 300 ml vettä ja 2/3 isoa (0,7 dl) Myprotein-annosmitallista (25 g) jauhetta, sekoita ja nauti heti. Nautitaan mieluiten ennen treeniä ja treenin aikana.

HUOM. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Ainesosat

Berry Blast: Dekstroosi, kreatiinimonohydraatti (Creapure®) (20 %), haaraketjuiset aminohapot (20 %), L-glutamiini (12 %), tauriini (12 %), inuliini, aromi, sitruunahappo, väri (punajuuriväri, antosyaani), makeutusaine (sukraloosi).

Tropical Storm: Dekstroosi, kreatiinimonohydraatti (Creapure®) (20 %), haaraketjuiset aminohapot (20 %), L-glutamiini (12 %), tauriini (12 %), inuliini, aromi, sitruunahappo, väri (karoteeni), makeutusaine (sukraloosi).

Maustamaton: Dekstroosi, kreatiinimonohydraatti (Creapure®) (20 %), haaraketjuiset aminohapot (20 %), L-glutamiini (12 %), tauriini (12 %), inuliini.

Tiedoksi allergisille: Allergeenit on merkitty ainesosaluetteloon ISOIN KIRJAIMIN. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, kananmunia, gluteenia ja äyriäisiä.

Ravintosisältö

Sisältää per: 100 g 25 g % RI*
Energiaa 562 kJ 140 kJ <1,7 %
Energiaa 134 kcal 33 kcal <1,7 %
Rasvaa, josta 0,0 g 0,0 g 0 %
tyyd. rasvahappoja 0,0 g 0,0 g 0 %
Hiilihydraatteja, joista 30 g 7,5 g <2,9 %
sokereita 22 g 5,6 g 6,2 %
Proteiinia 0,0 g 0,0 g 0 %
Suolaa 0,0 g 0,0 g 0 %
Haaraketjuisia aminohappoja   5 g  
Kreatiinimonohydraattia   5 g  
L-glutamiinia   3 g  
Tauriinia   3 g  
*Aikuisen keskimääräinen viitteellinen päiväsaanti (8400 kJ / 2000 kcal)

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 arvostelu)

  • 5    1
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Täydellinen treenijuoma

Yhteensä:

5

Aivan loistava tuote jossa on kaikki mitä tarvitsen treenin aikana juomaan. Mukana joka treenissä ja toimii. Auttaa jaksamaan ja kuljettaa ravinteita sinne missä niitä tarvitaan. Suosittelen!

Fri Sep 11 14:24:58 BST 2015 mukaan

Myprotein Fuse

Valitse kuva

Myprotein Fuse