Hakemasi tuote voi olla poistunut valikoimista.

Myprotein Glucosamine Sulphate glukosamiini

Tärkeä rusto- ja nivelkudoksen rakennusaine

  • Gluteeniton
EUR 6.99
alkaen 6,99 €

Loppuunmyyty

Glukosamiinisulfaatti (Glucosamine Sulphate) on äyriäisuutetta sisältävä rikki, mikä edistää ruston rakennetta ja auttaa niveliä pysymään vahvoina.

Rusto toimii luiden puskurina ja voi vahingoittua iän myötä, mikä voi puolestaan johtaa nivelkipuihin. Glukosamiinin tutkimukset ovat osoittaneet sen olevan tärkeä rustossa esiintyvän glykosaminoglykaanien tuotannon kannalta. Glukosamiini tukee ruston terveyttä ja auttaa osteoporoosin ehkäisyssä.

Glukosamiinisulfaatti on turvallinen ja tehokas lisä hidastamaan nivelten vaurioitumista ja tukemaan nivelten terveyttä. Glukosamiinisulfaatti on tärkeä säännöllisesti liikkuville, jotka ovat säännöllisen rasituksen vuoksi alttiimpia nivelten vaurioitumiselle.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Erinomainen nivelten suoja
  • Auttaa korjaamaan ja rakentamaan rustoa
  • Edistää nivelten terveyttä

Suositeltu käyttö 1g kahdesti päivässä.

Sekoita 2.5 MP (mini) annosmitallista (1g) haluamaasi määrään vettä tai muuta juomaa ja nauti välittömästi.

1 x tasainen MP annosmitallinen (mini) jauhetta painaa 400mg (0.4g).

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Glukosaminiisulfaattijauhe.

Sisältää per: 2 g (päiväannos)
Glukosamiinisulfaattia 2 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan