Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Hurricane XS

Ainutlaatuinen resepti, joka sisältää kreatiinia ja HMB:a

  • Kasvissyöjä
EUR 39.3
alkaen 39,30 €

Loppuunmyyty

Mitä Hurricane XS on?

Hurricane XS® on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä ‘all-in-one’ lisäravinteista jonka hitaasti vapautuva hiilihydraattiseos on suunniteltu nautittavaksi ateriankorvikkeena tai treenin jälkeen.

Hurricane XS hyödyt?

Hiilihydraatit saadaan hitaasti imeytyvästä kaurasta joka antaa pitkäkestoista energiaa ja edistää kudosten kasvua. Tuotteen proteiinit ovat Heraproteiini-isolaatti ja Heraproteiinikonsentraatti joiden korkea biologinen arvo auttaa edistämään lihasmassan kasvua ja korjaantumista.

Jokainen annos sisältää 5g of Creapure®:a joka voi tukea lihasmassan kasvua toisin kuin markkinoiden muut kreatiinit. Creapure® on yksi puhtaimpia monohydraattijauheen muotoja.

Yhdistettynä järjestelmälliseen treeniohjelmaan Hurricane XS® auttaa saavuttamaan tuloksia niin voimassa kuin koossakin ja on raikkaan makuinen juoma nautittavaksi liikkeessä. Tuotteeseen on lisätty 1.5grammaa HMB:ta per annos joka edistää lihaskudosten kasvua ja ehkäisee kataboliaa.

Uskomaton seos, loistavia tuloksia!

Kenelle Hurricane XS soveltuu?

Hurricane XS® on loistava vaihtoehto kaikille jotka haluavat tukea voimatasoja, kokoa ja palautumista.

Milloin Hurricane XS tulisi käyttää?

Suosittelemme 2 annosta päivässä - yksi aamulla ja yksi treenien jälkeen. Mikäli treenaat aamulla nauti yksi annos ennen treeniä ja toinen 6 tuntia myöhemmin.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Sisältää maitoa, soijaa ja gluteenia.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Tukee lihasmassan ja voimatasojen kasvua
  • Loistava ateriankorvike
  • Lisätty HMB vähentää kudosten hajoamista

Sekoita 2 MP (suuri) annosmitallista (70g) 350ml:aan vettä tai maitoa ja nauti. Suositeltu käyttö 2 annosta päivässä mielellään yksi aamuisin ja yksi treenin jälkeen. Mikäli harjoittelet aamulla nauti yksi annos ennen treenejä ja toinen 6 tuntia myöhemmin.

1 x tasainen MP annosmitallinen (suuri) painaa 33g.

Proteiinisekoitus (heraproteiinikonsentraatti, heraproteiini-isolaatti), hiilihydraattisekoitus (dekstroosi, kaura), l-glutamiini, kreatiinimonohydraatti (Creapure®), kaakaojauhe (Chocolate Mint ja Chocolate Smooth), aromi, beetahydroksi-beetametyylibutyyrihappo (HMB), emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi), punajuuriväri (Strawberry Cream).

Sisältää per: 100 g 70 g
Energiaa (kJ/kcal) 1465/346 1025/242
Rasvaa, josta 3,2 g 2,2 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 1,6 g 1,1 g
Hiilihydraatteja, joista 28 g 19 g
sokereita 20 g 14 g
Proteiinia 51 g 35 g
Suolaa 0,3 g 0,2 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan