Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein iBCAA

Nopeasti valmistettava aminohapporavintolisä parempaa seosta varten

  • Gluteeniton
EUR 16.49
alkaen 16,49 €

Loppuunmyyty

Myprotein iBCAA aminohappovalmiste on kenties yksi markkinoiden suosituimmista ja parhaimmista tuotteista. Se on entistä nopeammin imeytyvä aminohappovalmiste. Maksat tehosta ja nopeudesta, saat täyden vastineen ja hyödyn rahoillesi, kun lihaksistosi saa aminohapot välittömästi.

Aminohapot nostavat jatkuvasti suosiotaan. Niiden tiedetään nostavan energiatasoja, parantavan suorituskykyä ja kestävyyttä sekä olevan todella merkittäviä proteiinisynteesissä.

Tätä hinta-laatu -suhdetta ei ihan heti lyödä laudalta.

BCAA -AMINOHAPOT

BCAA:t ovat välttämättömiä lihaskudoksen kannalta ja tutkimukset osoittavat sen tukevat glykogeenivarastojen ylläpitämistä samalla ehkäisten kudosten hajoamista intensiivisen urheilun aikana.

Haaraketjuiset aminohapot auttavat lihaskudoksen rakentamisessa ja ehkäisevät kataboliaa. Nänä ainutlaatuiset aminohapot (Leusiini, Isoleusiini ja Valiini) ovat välttämättömiä sillä keho ei pysty itse niitä itse tuottamaan.

AMINOHAPPOJEN KÄYTTÖ

Riittävä proteiinin saanti on edellytyksenä lihasmassan ylläpidolle ja lisäämiselle. Samoin on riittävä aminohappojen saanti, sillä ne ovat hyvin tärkeä osa proteiinisynteesiä. Aminohappoja tarvitaan näin ollen myös sekä lihassolukon uusimiseen, rakentamiseen, että korjaamiseen. Aminohappoja on sekä välttämättömiä, että ei-välttämättömiä. Osan aminohapoista saamme ravinnosta, osaa emme saa riittävästi etenkään kovassa kulutuksessa. Tällöin lisäravinteet tulevatkin erityisen tarpeellisiksi ja hyödyllisiksi.

Parhaan hyödyn saavuttamiseksi voit nauttia aminohappoja 1-2 kertaa päivän aikana (tai ohjeistuksen mukaisesti) välittömästi treenin jälkeen, treeniä ennen, aamiaisella tai ennen nukkumaan menoa.

LAATU & VALMISTUS

Myprotein iBCAA on instantoitu BCAA (haaraketjuinen aminohappo) -jauheen muodossa. Tuote sisältää veteen liukenevia aminohappoja, jolloin elimistö voi hyödyntää niitä paremmin ja nopeammin.

Myprotein iBCAA sisältää 2:1:1 suhteessa Leusiinia, Isoleusiinia ja Valiinia, jotka sekoittuvat välittömästi veteen ja saadaan näin nopeasti suoraan työskentelevään lihakseen.

Kaikki Myprotein –sarjan tuotteet ovat laadultaan huippuja. Tuotteet ovat vuosien tuotekehitysten tulosta, ja sarjan tuotteet ovat myös monin palkinnoin palkittuja, muun muassa juuri maustaan ja laadustaan.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Sisältää maidosta ja soijasta peräisin olevia ainesosia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Liukenevia haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), helposti sekoittuva
  • Auttaa estämään lihasten hajoamista
  • Välttämätön lihaskudosten kasvulle

Käyttöohje: 5 grammaa 2-4 kertaa päivässä. Paras nautittuna veden tai haluamasi juoman kanssa.

Sekoita 2 pientä MP annosmitallista (5g) haluamaasi juomaan ja nauti välittömäst.i

1 pieni Myprotein (MP Small) annosmitallinen jauhetta painaa 2.5g. (mitta ei sisälly tuotteeseen)

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Unflavoured:
BCAA-seos (leusiini (50 %), isoleusiini (25 %), valiini (25 %)), emulgointiaine (soijalesitiini).

Berry Blast:
BCAA-seos (leusiini (50 %), isoleusiini (25 %), valiini (25 %)), aromi, sitruunahappo, makeutusaine (sukraloosi), emulgointiaine (soijalesitiini), väri (antosyaani).

Sisältää per: 10–20 g
Haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) 8,5–17 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan