Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Myprotein iBCAA

Myprotein iBCAA

EUR
33 Arvostelut

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  Myprotein iBCAA aminohappovalmiste on kenties yksi markkinoiden suosituimmista ja parhaimmista tuotteista. Se on entistä nopeammin imeytyvä aminohappovalmiste. Maksat tehosta ja nopeudesta, saat täyden vastineen ja hyödyn rahoillesi, kun lihaksistosi saa aminohapot välittömästi.

  Aminohapot nostavat jatkuvasti suosiotaan. Niiden tiedetään nostavan energiatasoja, parantavan suorituskykyä ja kestävyyttä sekä olevan todella merkittäviä proteiinisynteesissä.

  Tätä hinta-laatu -suhdetta ei ihan heti lyödä laudalta.

  BCAA -AMINOHAPOT

  BCAA:t ovat välttämättömiä lihaskudoksen kannalta ja tutkimukset osoittavat sen tukevat glykogeenivarastojen ylläpitämistä samalla ehkäisten kudosten hajoamista intensiivisen urheilun aikana.

  Haaraketjuiset aminohapot auttavat lihaskudoksen rakentamisessa ja ehkäisevät kataboliaa. Nänä ainutlaatuiset aminohapot (Leusiini, Isoleusiini ja Valiini) ovat välttämättömiä sillä keho ei pysty itse niitä itse tuottamaan.

  AMINOHAPPOJEN KÄYTTÖ

  Riittävä proteiinin saanti on edellytyksenä lihasmassan ylläpidolle ja lisäämiselle. Samoin on riittävä aminohappojen saanti, sillä ne ovat hyvin tärkeä osa proteiinisynteesiä. Aminohappoja tarvitaan näin ollen myös sekä lihassolukon uusimiseen, rakentamiseen, että korjaamiseen. Aminohappoja on sekä välttämättömiä, että ei-välttämättömiä. Osan aminohapoista saamme ravinnosta, osaa emme saa riittävästi etenkään kovassa kulutuksessa. Tällöin lisäravinteet tulevatkin erityisen tarpeellisiksi ja hyödyllisiksi.

  Parhaan hyödyn saavuttamiseksi voit nauttia aminohappoja 1-2 kertaa päivän aikana (tai ohjeistuksen mukaisesti) välittömästi treenin jälkeen, treeniä ennen, aamiaisella tai ennen nukkumaan menoa.

  LAATU & VALMISTUS

  Myprotein iBCAA on instantoitu BCAA (haaraketjuinen aminohappo) -jauheen muodossa. Tuote sisältää veteen liukenevia aminohappoja, jolloin elimistö voi hyödyntää niitä paremmin ja nopeammin.

  Myprotein iBCAA sisältää 2:1:1 suhteessa Leusiinia, Isoleusiinia ja Valiinia, jotka sekoittuvat välittömästi veteen ja saadaan näin nopeasti suoraan työskentelevään lihakseen.

  Kaikki Myprotein –sarjan tuotteet ovat laadultaan huippuja. Tuotteet ovat vuosien tuotekehitysten tulosta, ja sarjan tuotteet ovat myös monin palkinnoin palkittuja, muun muassa juuri maustaan ja laadustaan.

  TIEDOKSI ALLERGISILLE

  Sisältää maidosta ja soijasta peräisin olevia ainesosia.

  Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

  Hyödyt
  • Liukenevia haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), helposti sekoittuva
  • Auttaa estämään lihasten hajoamista
  • Välttämätön lihaskudosten kasvulle
 • Käyttöohje

  Käyttöohje: 5 grammaa 2-4 kertaa päivässä. Paras nautittuna veden tai haluamasi juoman kanssa.

  Sekoita 2 pientä MP annosmitallista (5g) haluamaasi juomaan ja nauti välittömäst.i

  1 pieni Myprotein (MP Small) annosmitallinen jauhetta painaa 2.5g. (mitta ei sisälly tuotteeseen)

  SÄILYTYSOHJE

  Säilytetään viileässä ja kuivassa.

  HUOM.

  Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

 • Ainesosat

  Unflavoured:
  BCAA-seos (leusiini (50 %), isoleusiini (25 %), valiini (25 %)), emulgointiaine (soijalesitiini).

  Berry Blast:
  BCAA-seos (leusiini (50 %), isoleusiini (25 %), valiini (25 %)), aromi, sitruunahappo, makeutusaine (sukraloosi), emulgointiaine (soijalesitiini), väri (antosyaani).

 • Ravintosisältö
  Sisältää per: 10–20 g
  Haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) 8,5–17 g

Asiakasmielipiteet

4.36

33 Arvostelut

5 17
4 12
3 3
2 1
1 0
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

noniin noh

Lisäaineet saa aikaan hienon värin, mutta maussa olisi vielä parantamisen varaa.

ibcaa

Erittäin hyvänmakuinen ja helposti käytettävä!

Sekoaa hyvin....

...Eikä maistu hullummalta. Halvallakin sain!

Ibcaa

Hyvä ja toimiva bcaa joka auttaa jaksamaan reenin paremmin.

Mahtava

erinomainen tuote ei lisäaineita tai sun muuta, puhdasta bcaa voi lisätä mihin vaan.

Mahtava

erinomainen tuote ei lisäaineita tai sun muuta, puhdasta bcaa voi lisätä mihin vaan.

BerryBlast

Pienen totuttelun jälkeen alkoi makuunkin tottua (berryblast), todella mukavan raikas treenijuoma sekoitukseen. Tätä tilataan jatkossakin.

iBCAA

Ravintosisältö kyllä erinomainen, mutta Berryssä maku vähän saippuamainen. Sekoittamalla sekaan jotain muutakin aminoa, saa mausta ihan hyvän.

ok maku, hyvä sekoittuvuus

Olen käyttänyt BCAA juomia treenin aikana 4kk ja kahdesta kokeilemastani tuotteesta Myprotein iBCAA:ssa tuntuisi olevan parempi hinta-laatu -suhde. Jauhe sekoittuu hyvin veteen ja maku on marjaisa eikä liian makea. Varsinaisesta avusta palautumiseen, treenin kulkuun tai lihaskasvuun on paha sanoa mitään mutta ainakaan haittaa en ole havainnut.

ibcaa

Ok tuote, sekoittuu hyvin, tehosta vaikea sanoa mut käytän koska salilta saatuun ruokavalio-ohjelmaan sisältyy.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös:

Tarjous

Myprotein BCAA-jauhe

EXTRA 30% ALE! PWO30

Tänään saat lisäksi extra-alen 30%, kun syötät kassalla koodin PWO30. Ale koskee vain tämän listan poistotuotteita. 

OSTA NYT
4.55 11
alkaen 14,99 €