Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Impact Native Whey 95 heraproteiini

Laadukas proteiinijauhe, jonka lähteenä vain maito

  • Kasvissyöjä
  • Gluteeniton
EUR 69.99
alkaen 69,99 €

Loppuunmyyty

MYPROTEIN IMPACT NATIVE WHEY 95

Myprotein Impact Native Whey 95 on ihanteellinen proteiinilisä tukemaan lihasten kasvua ja ylläpitämään jo saavutettua lihasmassaa. Koska proteiinivalmiste valmistetaan maidosta, sen maku on erittäin puhdas ja neutraali.

PROTEIINIVALMISTEEN KÄYTTÖ

Proteiinivalmisteiden, niin jauheiden, kuin patukoidenkin käyttö on mitä helpoin tapa tukea järjestelmällisen treenin myötä saatavia tuloksia. Tavoitteen asettaminen ja treenaaminen eivät yksin riitä. On pidettävä myös huolta monipuolisesta ravitsemuksesta.

Proteiini on yksi tärkeimmistä ravintoaineista, olipa tavoitteena on painonpudotus, dieetti, lihasmassan ylläpitäminen tai sen lisääminen. Lihaskudokset ja lihakset tarvitsevat proteiinia. Tästä syystä proteiini onkin lihasten tärkein rakennuspalikka. Liian vähäinen proteiinin tai ravinnon saanti voi aiheuttaa muun muassa katabolisen tilan kehoomme, jolloin aineenvaihunta myös hidastuu merkittävästi. Travinto haetaan jo olemassaolevasta lihaskudoksesta, mikäli ravintoa on liian vähän.

PROTEIINIVALMISTEEN KÄYTÖN AJOITUS

Proteiinijauheet ovat helpoin tapa nauttia riittävä määrä proteiinia. Voit sekoittaa hyvän makuiset jauheet halutessasi veteen, mehuun, maitoon tai vaikkapa jugurttiin. Proteiinijauheita käytetään paljon myös leivonnassa ja raakaleivonnassa! Ne kestävät kuumennusta ja tuovat myös hyvän ja nopean sekä ennen kaikkea terveellisen vaihtoehdon myös ruoanlaittoon ja leivontaan.

Nauti monta ateriaa päivässä, jotka sisältävät sekä proteiinia, hiilihydraattia, että hyviä rasvoja. Mikäli lämpimän ruoan tai eväiden valmistaminen päivän aikana ei ole mahdollista, on proteiinijuoma tai –patukka todella kätevä tapa pysyä kiinni ruokaohjelmassa!

PROTEIINIPITOISUUS

Myprotein Impact Native Whey 95 on huippulaadukas heraproteiini-isolaatti, jonka proteiinipitoisuus on vaikuttavat 95 %.

TUOTTEEN VALMISTUS

Myprotein Impact Native Whey 95 valmistetaan suoraan rasvattomasta maidosta hyödyntäen kalvotekniikoita matalassa lämpötilassa (mikrosuodatus ja ultrasuodatus) ilman entsyymejä. Nämä valmistustekniikat säilyttävät heran biologisesti aktiiviset fraktiot ja varmistavat tuotteen maksimaalisen hyödynnettävyyden.

Valmistuksessa poistetaan maidosta kaseiini ja rasva lähes täydellisesti, jolloin jäljelle jää vain puhdas, parhaan mahdollisen biologisen arvon omaava heraproteiini.

AMINOHAPPOPROFIILI

Native Wheyn aminohappoprofiili on jopa parempi kuin juustontuotannon sivutuotteena saatavasta herasta valmistetulla heraproteiinilla. Se sisältää mm. huomattavasti enemmän leusiinia ja kysteiiniä. Aminohapot taas ovat tunnetusti avuksi niin lihasmassan ylläpitämisessä, kuin sen kasvattamisessakin.

EU:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA TERVEYSVÄITTÄMÄT

Proteiini edistää lihasmassan kasvua
Proteiini edistää lihasmassan säilymistä
Proteiini edistää luuston pysymistä normaalina

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Sisältää maitoa. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään soijaa, kananmunia, gluteenia ja äyriäisiä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Proteiinipitoisuus 95 %
  • Ihanteellinen aminohappoprofiili
  • Erinomainen biologinen arvo

1 annosmitallinen (25 g) jauhetta sekoitettuna 150-250 ml:aan vettä tai maitoa 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

Unflavoured:
Natiiviheraproteiini-isolaatti, laktaasientsyymi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini).

Chocolate Smooth:
Natiiviheraproteiini-isolaatti, kaakaojauhe, aromi, laktaasientsyymi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).

Strawberry Cream:
Natiiviheraproteiini-isolaatti, aromi, laktaasientsyymi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makeutusaine (sukraloosi), väri (punajuuriväri).

Vanilla:
Natiiviheraproteiini-isolaatti, aromi, laktaasientsyymi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).

Sisältää per: 100 g 25 g
Energiaa (kJ/kcal) 1576/371 394/93
Rasvaa, josta 0,4 g 0,1 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 0,3 g 0,1 g
Hiilihydraatteja, joista 0,2 g 0,1 g
sokereita 0,2 g 0,1 g
Proteiinia 92 g 23 g
Suolaa 0,2 g 0,1 g

Huomaathan että ravintosisältö on maustamattomasta tuotteesta. Maustettujen vaihtoehtojen ravintoarvot voivat vaihdella jopa 15%.

(The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 15%).

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan