Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Impact Whey Isolate heraproteiini

Yksi markkinoiden puhtaimmista heraravintolisistä, 90-prosenttista proteiinia.

  • Kasvissyöjä
  • Gluteeniton
EUR 19.99
alkaen 19,99 €

Säästä: 5,00 €

Loppuunmyyty

Myprotein Impact Whey Isolate on heraproteiini-isolaatti. Heraproteiini-isolaatti soveltuu tavallisen heraproteiinin tavoin kaikille liikkuville ihmisille. Proteiini on yksi tärkeimmistä ravintoaineista, kun tavoitteena on painonpudotus, dieetti, lihasmassan ylläpitäminen tai sen lisääminen.

Proteiinijauheet ovat mitä helpoin tapa nauttia riittävä määrä proteiinia. Voit sekoittaa hyvän makuiset jauheet halutessasi veteen, mehuun, maitoon tai vaikkapa jugurttiin. Proteiinijauheita käytetään paljon myös leivonnassa ja raakaleivonnassa! Ne kestävät kuumennusta ja tuovat myös hyvän ja nopean sekä ennen kaikkea terveellisen vaihtoehdon myös ruoanlaittoon ja leivontaan.

Nauti monta ateriaa päivässä, jotka sisältävät sekä proteiini, hiilihydraattia, että hyviä rasvoja. Mikäli lämpimän ruoan tai eväiden valmistaminen päivän aikana ei ole mahdollista, on proteiinijuoma tai –patukka todella kätevä tapa pysyä kiinni ruokaohjelmassa!

HERAPROTEIININ JA ISOLAATIN ERO

Monet suosivat isolaattia tavallisen heraproteiinin sijaan, sillä isolaatti monesti sekoittuu entistä helpommin ja paremmin. Isolaatti myös imeytyy hienojakoisen koostumuksensa vuoksi hieman nopeammin. Koostumukseltaan se on enemmänkin pölyä kuin jauhoa – todella hienojakoista siis! Isolaattiproteiinissa on monia heraproteiineja vähemmän laktoosia, mikä tekee siitä oivallisen vaihtoehdon myös laktoosi-intoleranssista kärsiville.

PROTEIINIPITOISUUS

90% tuotteen isolaatista on herasta ja maitoproteiinista. Se sisältää 90 % proteiinia, sillä siitä on poistettu lähes kaikki rasva ja laktoosi.

TUOTTEEN VALMISTUS

Heraproteiini-isolaatin raaka-aineena käytetään vegetaristeille soveltuvan juuston tuotannosta saatavaa heraproteiinia maailman johtavilta heraproteiinintuottajilta.

HERAPROTEIININ LAATU JA PUHTAUS

Whey Protein Isolate (WPI) on heraproteiinia erittäin puhtaassa muodossa. Heraproteiini-isolaatin biologinen arvo on parempi kuin millään muulla tunnetulla proteiinilähteellä, ja se sisältää luonnostaan erittäin runsaasti sekä välttämättömiä että ei-välttämättömiä aminohappoja ja kalsiumia. Myprotein Impact Whey Isolate® valmistetaan ristivirtaukseen perustuvalla suodatusmenetelmällä eli CFM-menetelmällä, jossa rasva, kolesteroli ja laktoosi suodatetaan pois tuotteesta molekyylikoon ja molekyylimassan perusteella. Tämän tuotantomenetelmän ansiosta herassa säilyvät kaikki immuunipuolustusta vahvistavat komponentit.

EU:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA TERVEYSVÄITTÄMÄT

Proteiini edistää lihasmassan kasvua
Proteiini edistää lihasmassan säilymistä
Proteiini edistää luuston pysymistä normaalina

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Heraproteiini-isolaatti
  • Vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa
  • Ihanteellinen lihasten rakennusaine
  • Rasvanpolttoon 
  • Välipalaksi
  • Edistää lihasmassan kasvua
  • Edistää lihasmassan säilymistä
  • Edistää luuston pysymistä normaalina

1 annosmitallinen (25 g) jauhetta sekoitettuna 350-400 ml:aan (350-400 ml mauille Blackcurrant, Apple & Raspberry, Orange & Passion Fruit) vettä 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

SISÄLTÄÄ PER ANNOS*

Ravintoarvo/näringsvärde* per: 100 g 25 g
Energiaa/energi (kJ/kcal) 1644/387 411/97
Rasvaa, josta/fett, varav 0,3 g 0,1 g
tyydyttyneitä rasvahappoja/ mättade fettsyror 0,3 g 0,1 g
Hiilihydraatteja, joista/kolhydrater, varav 2,5 g 0,6 g
sokereita/sockerarter 2,5 g 0,6 g
Proteiinia/protein 93 g 23 g
Suolaa/salt 0,5 g 0,1 g
*Maustamaton

Impact Whey Isolate -proteiinifaktiot ovat seuraavanlaiset: beeta-laktoglobuliini 47 %, alfa-laktalbumiini 17 %, naudan seerumialbumiini 1,5 %, immunoglobuliini G 2 %, laktoferriini 0.5 %, glykomakropeptidi 27 %.

Sisältää per: 100 g 25 g
Energiaa (kJ/kcal) 1504/354 376/89
Rasvaa, josta 0,3 g 0,1 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 0,2 g 0,1 g
Hiilihydraatteja, joista 2,2 g 0,6 g
sokereita 2,2 g 0,6 g
Proteiinia 84 g 21 g
Suolaa 0,5 g 0,1 g

Huomaathan että ravintosisältö on maustamattomasta tuotteesta. Maustettujen vaihtoehtojen ravintoarvot voivat vaihdella jopa 15%.

(The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 15%).

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan