Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Instant Oats kaura

Voit lakata etsimästä sitä helppoa ja ravitsevaa aamiaista

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
EUR 3.6
alkaen 3,60 €

Loppuunmyyty

Myprotein Instant Oats on ihanteellinen matalan glykeemisen indeksin omaava hiilihydraatin lähde, joka imeytyy tasaisesti pitkän ajan kuluessa eikä näin ollen aiheuta nopeaa verensokerin nousua.

Tuote on valmistettu laadukkaasta skottilaisesta kaurasta hienoksi jauhamalla. Jauhe sekoittuu helposti nesteeseen ja on heti valmis juotavaksi ilman kuumennusta tai kypsennystä.

Instant Oatsista saat nopeasti ja kätevästi hiilihydraatteja terveellisessä ja tasaisesti imeytyvässä, lähes sokerittomassa muodossa.

Voit nauttia sen esim. aamupuuron tai aamiaismurojen sijasta taikka välipalaksi. Voit myös sekoittaa jauheen proteiinijuomaan, jogurttiin, smoothieihin taikka leivonnaistaikinoihin.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Sisältää gluteenia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Matalan glykeemisen indeksin omaavaa hiilihydraattia
  • Imeytyy hitaasti ja tasaisesti
  • Maistuva ja helposti sekoittuva

100 g jauhetta sekoitettuna 150-250 ml:aan vettä tai maitoa 1-3 kertaa päivässä. 0,7 dl tai MP annosmitta L (70 cc) = 48 g.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

Kaurajauho, kaakaojauhe (Chocolate Smooth), aromit (maustetut versiot), makeutusaine (sukraloosi) (maustetut versiot), väri (kurkumiini (Banana), punajuuriväri (Strawberry Cream)).

Sisältää per: 100 g
Energiaa (kJ/kcal) 1639/388
Rasvaa 7,9 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,3 g
Hiilihydraatteja 70,7 g
joista sokereita 0,8 g
Proteiinia 8,5 g
Suolaa 0,07 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan