Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Iso:Pro 97 Isolaatti

Puhdas heraproteiinijauhe

  • Kasvissyöjä
  • Gluteeniton
EUR 27.59

Oli 34,49 €

27,59 €

Säästä: 6,90 €

Loppuunmyyty

Iso:Pro 97 on heraisolaattia puhtaimmassa ja rikkaimmassa muodossa. Yli 97% proteiinia per annos ja erikoisen korkea leusiinipitoisuus (3g per annos). Iso:Pro 97 ei ole lisätty mitään eikä mitään ole poistettu, niinpä se on 100% heraproteiini-isolaattia.

Iso:Pro 97 on myös vähärasvainen (0.43g per 25g annos) ja on täysin hiilihydraatiton, eli se ei sisällä myöskään laktoosia. Laktoositon heraproteiini-isolaatti. Korkea proteiinipitoisuus auttaa lihasten kasvussa, ylläpidossa ja kehittymisessä. Tuotteeseen ei ole lisätty soijaa, vaan sen tilalla on käytetty auringonkukkalesitiiniä emulgointiaineena.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Proteiinipitoisuus 97 %
  • Ihanteellinen aminohappoprofiili
  • Erinomainen biologinen arvo

Sekoita 150-200ml vettä 1 annos jauhetta (25g). Sekoita ja ravista hyvin ja nauti välittömästi. Käytä 2-3 kertaa päivässä. 

Allergeenit merkitty listaan ISOILLA KIRJAIMILLA. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään soijaa, kananmunia, gluteenia ja niistä valmistettuja tuotteita.

Banana Cream maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (kurkumiini), makeutusaine (sukraloosi).

Banaanin maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (kurkumiini), makeutusaine (sukraloosi).

Chocolate Caramel maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (91%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kaakaojauhe, makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Chocolate Coconut maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (E150c), happamuudensäätöaine (malic acid malic-happo), makeutusaine (sukraloosi).

Chocolate Smooth maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (91%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kaakaojauhe, makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Cookies & Cream make: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Milk Chocolate make: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (91%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kaakaojauhe, makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Natural Banana maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (kurkumiini), makeutusaine (sukraloosi).

Natural Chocolate maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (91%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kaakaojauhe, makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Natural Strawberry maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontaiset makuaineet, väri (punajuuren punainen), makeutusaine (sukraloosi).

Natural Vanilla maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontaiset makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Strawberry & Raspberry maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (E162, E163), makeutusaine (sukraloosi).

Strawberry maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (punajuuren punainen), makeutusaine (sukraloosi).

Toffee maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, mallasuute, makeutusaine (sukraloosi).

Vanilla maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Maustamaton: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (100%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini)

Serving Size - 1 Scoop (25g)

Servings Per Container - 40 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1588 kJ/380 kcal 397 kJ/95 kcal 5%
Fat 1.7 g 0.4 g 1%
  of which saturates 1 g 0.3 g 1%
Carbohydrates 0 g 0 g 0%
  of which sugars 0 g 0 g 0%
Protein 97 g 24 g 48%
Salt 1.9 g 0.48 g 8%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan