Myprotein Iso:Pro 97 Isolaatti

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
26,45 €

Loppuunmyyty

Yleistä

Iso:Pro 97 on heraisolaattia puhtaimmassa ja rikkaimmassa muodossa. Yli 97% proteiinia per annos ja erikoisen korkea leusiinipitoisuus (3g per annos). Iso:Pro 97 ei ole lisätty mitään eikä mitään ole poistettu, niinpä se on 100% heraproteiini-isolaattia.

Iso:Pro 97 on myös vähärasvainen (0.43g per 25g annos) ja on täysin hiilihydraatiton, eli se ei sisällä myöskään laktoosia. Laktoositon heraproteiini-isolaatti. Korkea proteiinipitoisuus auttaa lihasten kasvussa, ylläpidossa ja kehittymisessä. Tuotteeseen ei ole lisätty soijaa, vaan sen tilalla on käytetty auringonkukkalesitiiniä emulgointiaineena.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Proteiinipitoisuus 97 %
  • Ihanteellinen aminohappoprofiili
  • Erinomainen biologinen arvo

Käyttöohje

Sekoita 150-200ml vettä 1 annos jauhetta (25g). Sekoita ja ravista hyvin ja nauti välittömästi. Käytä 2-3 kertaa päivässä. 

Ainesosat

Allergeenit merkitty listaan ISOILLA KIRJAIMILLA. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään soijaa, kananmunia, gluteenia ja niistä valmistettuja tuotteita.

Banana Cream maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (kurkumiini), makeutusaine (sukraloosi).

Banaanin maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (kurkumiini), makeutusaine (sukraloosi).

Chocolate Caramel maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (91%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kaakaojauhe, makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Chocolate Coconut maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (E150c), happamuudensäätöaine (malic acid malic-happo), makeutusaine (sukraloosi).

Chocolate Smooth maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (91%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kaakaojauhe, makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Cookies & Cream make: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Milk Chocolate make: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (91%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kaakaojauhe, makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Natural Banana maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (kurkumiini), makeutusaine (sukraloosi).

Natural Chocolate maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (91%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kaakaojauhe, makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Natural Strawberry maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontaiset makuaineet, väri (punajuuren punainen), makeutusaine (sukraloosi).

Natural Vanilla maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontaiset makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Strawberry & Raspberry maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (E162, E163), makeutusaine (sukraloosi).

Strawberry maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, väri (punajuuren punainen), makeutusaine (sukraloosi).

Toffee maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, mallasuute, makeutusaine (sukraloosi).

Vanilla maku: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (96%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makuaineet, makeutusaine (sukraloosi).

Maustamaton: Heraproteiini-isolaatti (MAITO) (100%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini)

Ravintosisältö

Serving Size - 1 Scoop (25g)

Servings Per Container - 40 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving *RI
Energy 1588 kJ/380 kcal 397 kJ/95 kcal 5%
Fat 1.7 g 0.4 g 1%
  of which saturates 1 g 0.3 g 1%
Carbohydrates 0 g 0 g 0%
  of which sugars 0 g 0 g 0%
Protein 97 g 24 g 48%
Salt 1.9 g 0.48 g 8%

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.2

4.2

(10 Arvostelut)

Katso kaikki arvostelut
  • 5    6
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    2
  • 1    0
Lajittele

Maussa ei kehumista

Yhteensä:

2

Maustamaton versio osoittautui varsin tympeäksi makuelämykseksi. Yleensä tykkään neutraalin makuisesta, mutta tässä on katkera sivumaku. Siedettävän rajoilla, mutta en silti taida tilata toista kertaa, sen verran teki välillä tiukkaa saada tämä alas. Vaahtoaakin sen verran, että ei hyvä. Proteiinipitoisuudesta ja edellä mainitusta siedettävyydestä irtoaa kuitenkin kaksi tähteä.

Thu Mar 16 14:43:22 GMT 2017 mukaan Naom

Iso Pro 97

Yhteensä:

2

Olosuhteiden pakosta jouduin maustamatonta tilaamaan...Eihän tästä oikein positiivista arvostelua voi antaa,koska maku ja haju on sen verran härskejä ! Mutta nuon hyvällä proteiini pitoisuudella ajaa asiansa hyvin :)

Fri Jun 24 08:29:11 BST 2016 mukaan Jannis

Oho!

Yhteensä:

5

Yksi laadukkaimpia isolaatteja joita tullut kokeiltua. -Sekoittuu hyvin veteen -Suklaa makuna jatkuvassa kierrossa ja siihen ei kyllästy, koska makeus on pidetty sopivasti kurissa -Kuin suunniteltu sekoitettavaksi saman lafkan Instant Oatsin kanssa.. maukkaita hyviä hiilareita ja käsissä on kätevästi hyvä palkkari (slurps!)

Mon Apr 04 12:52:17 BST 2016 mukaan Nypis

Suklaa

Yhteensä:

5

Kokeilussa suklaa ja ehottomasti parasta suklaan makuista protskua tähän mennessä! tätä tilaan jatkossakin lisää.

Thu Mar 17 17:45:16 GMT 2016 mukaan Tonttu

Maustamaton

Yhteensä:

5

Maustamaton on sopivan neutraalin makuinen veden kanssa sellaisenaan. Suklaalla maustettu yllättävän makea, mutta toimii itsellä palautusjuomassa mukavasti. Natural Chocolate + saman lafkan Instant Oats toimii tosin hyvin yhdessä! Jos normiherat tökkii niin suosittelen kokeilemaan! Itsellä ainakin tulee välillä kehno olo vähemmän puhdistetuista heroista, mutta tämän kanssa ei mitään ongelmia. Pitää kokeilla vielä 95, mutta tarjoushinnalla mielestäni ehdottomasti hintansa väärti!

Mon Feb 01 10:19:41 GMT 2016 mukaan Pepe

Huippu

Yhteensä:

5

Maustamatonkin todella hyvän makuinen. Todellakin hintansa arvoista tavaraa. Suosittelen!

Thu Dec 03 15:46:45 GMT 2015 mukaan MikaL

Myprotein Iso 97

Yhteensä:

5

Mainion makuinen, hyvin liukeneva proteiini. Toimii hyvin, mahtava protskupitoisuus. Imeytyy hyvin, sekoittuu hyvin. Lyömätön hintalaatu.

Tue Oct 20 07:47:06 BST 2015 mukaan jaakko

Prode

Yhteensä:

4

Todella hyvä ja laadukas heraproteiini. Vatsa ystävällinen. Ainoa miinus tulee hinnasta,mutta massilta tulee jatkuvasti tarjouksia,jolloin hinta edullisempi. Maustetut ei ole liialla makeutuksella pilattu.

Tue Sep 15 16:23:58 BST 2015 mukaan Pera

Erinomainen hinta-laatusuhde

Yhteensä:

4

+Sekoittuu hyvin +Hinta-laatu +Kevyt laktoosi-intoleranssi ei aiheuta ongelmia -Maku ei ole missään nimessä paha, mutta ei erityisen hyväkään

Mon Aug 17 14:26:57 BST 2015 mukaan HKK

Natural Chocolate

Yhteensä:

5

Natural Chocolate oli todella herkullinen sellaisenaan tai... ensin sekaisin 1 annos Natural Chocolate prodea ja liraus vettä tai kookosvettä tai jotain maitoa (manteli, kookos), sekoitetaan keskennään kunnes tulee semmoinen mämmiä muistuttava massa... ja jäiset marjat perään ja pyöritellään koko komeus keskenään = herkullinen suklaakuorutus jäisissä marjoissa. Todella hyvää massa syntyy myös jonkun pähkinävoin kanssa.

Sun Apr 12 19:50:04 BST 2015 mukaan Pia

Myprotein Iso:Pro 97 Isolaatti

Valitse kuva

Myprotein Iso:Pro 97 Isolaatti