Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Kre-Alkalyn -kreatiinivalmiste

PH-puskuroitu kreatiini auttaa tukemaan treenitavoitteitasi

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
EUR 21.99

21,99 €

Loppuunmyyty

Myprotein Kre-Alkalyn® on ideaali PH-muoto kreatiinista. Korkean PH-arvon vuoksi Kre-Alkalyn® kulkeutuu tehokkaammin lihakseen. Kreatiini taas tehostaa treeniä parantamalla suorituskykyä, räjähtävyyttä ja voimantuottoa.

Kaikki intensiivistä harjoittelua suorittavat, ja erityisesti räjähtävää voimaa vaativia lajeja harjoittavat, hyötyvät kreatiinin käytöstä. Siitä voi olla suurta apua voiman ja tehon lisäämisessä. Kreatiini on tunnetusti yksi tehokkaimmista ja suosituimmista lisäravinteista.

HUOM! Ei suositella niille, joilla munuais- tai maksasairauksia. Konsultoi lääkäriäsi, mikäli epaulet tuotteen sopivuutta itsellesi. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä alle 18-vuotiaille. Nauti runsaasti vettä kreatiinivalmisteiden kanssa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 

  • Ideaali PH-arvo
  • Nopeampi imeytyvyys
  • Tehon ja voiman lisääminen
  • Lihaskasvun edistäminen

 

1-2 kapselia 60-90min ennen urheilusuoritusta sekä 1-2 kapselia välittömästi harjoittelun jälkeen. Enintään 6-8kapselia päivässä.

Kre-Alkalyn® pH-Correct® Creatine-kreatiini (Creatine Monohydrate US Patent 6,399,661), kasviskapseli (HPMC).

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita, hiivaa, gluteenia, tärkkelystä eikä laktoosia. Ei lisättyä sokeria eikä suolaa. GMO vapaa.

Sisältää per: 2 kapselia
Kreatiinimonohydraattia (Kre-Alkalyn®) 1,5 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan