Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein L Carnitine, L-karnitiini

Helppokäyttöinen aminohappokoostumus

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
EUR 5.69
alkaen 5,69 €

Säästä: 3,80 €

Loppuunmyyty

L-karnitiinitabletti, ravintolisä

Elimistö tuottaa L-karnitiinia aminohapoista lysiini ja metioniini, etupäässä maksassa ja munuaisissa, mistä se kulkeutuu hyödynnettäväksi kehon muissa kudoksissa. L-karnitiinilla on erittäin tärkeä rooli energiantuotannossa, sillä se kuljettaa pitkäketjuiset rasvahapot solujen mitokondrioihin, missä ne hapettuvat eli palavat ja vapauttavat energiaa. L-karnitiinia onkin kaikkein suurimpina pitoisuuksina juuri niissä kudoksissa, jotka käyttävät rasvahappoja pääasiallisena energianlähteenä, kuten esimerkiksi luurankolihaksissa ja sydänlihaksessa.

L-karnitiini on suosittu ravintolisä mm. urheilijoiden ja laihduttajien keskuudessa. Suurillakaan annoksilla L-karnitiinilla ei ole tunnettuja haittavaikutuksia, ja sitä pidetäänkin yleisesti turvallisena ravintolisänä.

L-karnitiini-L-tartraatti on erittäin tehokkaasti hyödynnettävissä oleva L-karnitiinin lähde.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Saattaa auttaa painonhallinnassa
  • Osallistuu elimistön energia-aineenvaihduntaan
  • 500 mg tehokkaasti hyödynnettävässä muodossa olevaa L-karnitiinia per tabletti

2 tablettia 2-3 kertaa päivässä.

HUOM. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

L-karnitiini-L-tartraatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), täyteaine (kalsiumkarbonaatti DC 90%), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (kasviperäinen glyseriini), pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

Sisältää per:   2 tablettia % RI*
L-karnitiinia   1000 mg  
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan