Myprotein L Carnitine, L-karnitiini

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
9,15 €

Loppuunmyyty

Yleistä

L-karnitiinitabletti, ravintolisä

Elimistö tuottaa L-karnitiinia aminohapoista lysiini ja metioniini, etupäässä maksassa ja munuaisissa, mistä se kulkeutuu hyödynnettäväksi kehon muissa kudoksissa. L-karnitiinilla on erittäin tärkeä rooli energiantuotannossa, sillä se kuljettaa pitkäketjuiset rasvahapot solujen mitokondrioihin, missä ne hapettuvat eli palavat ja vapauttavat energiaa. L-karnitiinia onkin kaikkein suurimpina pitoisuuksina juuri niissä kudoksissa, jotka käyttävät rasvahappoja pääasiallisena energianlähteenä, kuten esimerkiksi luurankolihaksissa ja sydänlihaksessa.

L-karnitiini on suosittu ravintolisä mm. urheilijoiden ja laihduttajien keskuudessa. Suurillakaan annoksilla L-karnitiinilla ei ole tunnettuja haittavaikutuksia, ja sitä pidetäänkin yleisesti turvallisena ravintolisänä.

L-karnitiini-L-tartraatti on erittäin tehokkaasti hyödynnettävissä oleva L-karnitiinin lähde.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Saattaa auttaa painonhallinnassa
  • Osallistuu elimistön energia-aineenvaihduntaan
  • 500 mg tehokkaasti hyödynnettävässä muodossa olevaa L-karnitiinia per tabletti

Käyttöohje

2 tablettia 2-3 kertaa päivässä.

HUOM. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Ainesosat

L-karnitiini-L-tartraatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), täyteaine (kalsiumkarbonaatti DC 90%), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (kasviperäinen glyseriini), pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

Ravintosisältö

Sisältää per:   2 tablettia % RI*
L-karnitiinia   1000 mg  

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(3 Arvostelut)

  • 5    1
  • 4    1
  • 3    1
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Tehokas tuote

Yhteensä:

4

Olen käyttänyt treenipäivinä kofeiinin ja ALA:n kanssa. Lisää energisyyden tunnetta ja tehoja. Tableteissa on pinnassa samantyylistä vahaa kuin myntoneissa, ei ehdi maistumaan pahalta jos näitä ei pyörittele suussa.

Wed Jun 28 04:57:30 BST 2017 mukaan Wakener

Hyvä ostos

Yhteensä:

5

Edullinen hinta ja iso purkki plussaa. Pillerit todella isoja joten jos omaat ongelmia pillerien nielemisen kanssa niin harkitse kahdesti ostatko.

Thu Feb 16 20:37:47 GMT 2017 mukaan Jugi

L-karnitiinitabletti

Yhteensä:

3

Olen aiemmin ostanut vastaavia tabuja muualta. Nämä oli kuitenkin isossa purkissa niin edullisia, että piti kokeilla. Tabletit ovat isoja ja pahanmakuisia, kun yleensä ne on ollut pienia, eikä ole maistunut miltään. En ainakaan näitä tabuja tilaa lisää.

Fri Sep 04 11:29:55 BST 2015 mukaan Reissumies

Myprotein L Carnitine, L-karnitiini

Valitse kuva

Myprotein L Carnitine, L-karnitiini