Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein L Glutamine glutamiini

Aminohappo, jota löytyy lihaksista runsaimmin

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
  • Gluteeniton
EUR 7.15
alkaen 7,15 €

Loppuunmyyty

Myprotein L Glutamine - Berry Blast, 1 kg: BBE - 30/09/2017

Glutamiini on yksi tärkeimmistä aminohapoista. Glutamiini on yksi tärkeimmistä tekijöistä lihaskasvussa ja lihaskudosten toiminnassa. Proteiinit turvaavat lihaskudosten toimintaa ja terveyttä sekä korjaavat harjoittelun myötä aiheutuneita lihaskudosten vaurioita. Glutamiinia erittyy kehossa luontaisesti, muttei riittävissä määrin. Raskas liikunta lisää glutamiinin tarvetta. Tällöin glutamiinivalmisteista on hyötyä.

Glutamiinia esiintyy eri muodoissa ja määrissä lihassa ja kalassa sekä pienissä määrin myös kasviksissa. Glutamiinivalmisteen nauttiminen päivittäin on helpoin tapa varmistaa riittäävä glutamiinin ja aminohappojen saanti.

Glutamiini on erityisen hyödyllinen intensiiviseen ja korkea tehoiseen harjoitteluun. Glutamiini on todettu hyödylliseksi muun muassa painoharjoittelussa ja kestävyyslajeissa.

Glutamiinin on myös todettu auttavan lihaskrampeista kärsiviä urheilijoita tai arki-liikkujia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Auttaa täyttämään glykegeenivarastot
  • Lyhentää palautumisaikaa

1 annosmitallinen (5g) 1-3 kertaa päivässä. Parhaan tuloksen saamiseksi nauti yksi annos aamiasen yhteydessä, yksi lounaan yhteydessä ja kolmas annos tunti ennne nukkumaanmenoa. Sekoita mieleiseesi juotavaan; suositellaan sekoitettavaksi veteen tai mehuun. 

1 pieni mitallinen (MP annosmitta) painaa 3.6g (mitta ei sisälly tuotteeseen).

L-glutamine powder.

SÄILYTYSOHJE

Säilytä kuivassa ja viileässä.

HUOM!

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Sisältää per: 5–15 g (päiväannos)
L-glutamiinia 5–15 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan