Myprotein L Glutamine glutamiini

Maku
Pakkaus
Määrä
Oli: 13,59 € 8,15 € Säästä: 5,44 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Glutamiini on yksi tärkeimmistä aminohapoista. Glutamiini on yksi tärkeimmistä tekijöistä lihaskasvussa ja lihaskudosten toiminnassa. Proteiinit turvaavat lihaskudosten toimintaa ja terveyttä sekä korjaavat harjoittelun myötä aiheutuneita lihaskudosten vaurioita. Glutamiinia erittyy kehossa luontaisesti, muttei riittävissä määrin. Raskas liikunta lisää glutamiinin tarvetta. Tällöin glutamiinivalmisteista on hyötyä.

Glutamiinia esiintyy eri muodoissa ja määrissä lihassa ja kalassa sekä pienissä määrin myös kasviksissa. Glutamiinivalmisteen nauttiminen päivittäin on helpoin tapa varmistaa riittäävä glutamiinin ja aminohappojen saanti.

Glutamiini on erityisen hyödyllinen intensiiviseen ja korkea tehoiseen harjoitteluun. Glutamiini on todettu hyödylliseksi muun muassa painoharjoittelussa ja kestävyyslajeissa.

Glutamiinin on myös todettu auttavan lihaskrampeista kärsiviä urheilijoita tai arki-liikkujia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Auttaa täyttämään glykegeenivarastot
  • Lyhentää palautumisaikaa

Käyttöohje

1 annosmitallinen (5g) 1-3 kertaa päivässä. Parhaan tuloksen saamiseksi nauti yksi annos aamiasen yhteydessä, yksi lounaan yhteydessä ja kolmas annos tunti ennne nukkumaanmenoa. Sekoita mieleiseesi juotavaan; suositellaan sekoitettavaksi veteen tai mehuun. 

1 pieni mitallinen (MP annosmitta) painaa 3.6g (mitta ei sisälly tuotteeseen).

Ainesosat

L-glutamine powder.

SÄILYTYSOHJE

Säilytä kuivassa ja viileässä.

HUOM!

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Ravintosisältö

Sisältää per: 5–15 g (päiväannos)
L-glutamiinia 5–15 g

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.6

4.6

(5 Arvostelut)

  • 5    3
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele

Toimii!

Yhteensä:

5

Hinta ja laatu kohdillaan.

Thu Oct 20 10:51:44 BST 2016 mukaan

Myprotein L Glutamine - Berry Blast

Yhteensä:

4

Pari ensimmäistä kertaa meni berry blastin makuun totutellessa. Itselläni on muut jauhot maustamattomia, niin tämä oikeastaan tuo sopivasti makua joukkoon, nyt kun marjaisaan makuun olen tottunut. Palautuminen treeneistä tuntuisi ainakin toimivan Hera, Malto, Kreatiini, Glutamiini, Bcaa yhdistelmällä, josta tämä tuote on tosin vain pieni osa. Edullinenkin oli ja jos pienen hyödyn tästä tuotteesta saa, niin kaikki otetaan, joten 4/5.

Mon Mar 14 13:06:21 GMT 2016 mukaan

Ok aine

Yhteensä:

4

Edullista ja riittoisaa. Hyvä lisä palkkariin ja välipalajuomiin. Vaikutuksia odotellessa. Ei ainakaan mitään huonoa sanottavaa toistaiseksi.

Mon Sep 21 21:27:32 BST 2015 mukaan #1 Avuliain tuote-arvostelija

Ok aine

Yhteensä:

4

Edullista ja riittoisaa. Hyvä lisä palkkariin ja välipalajuomiin. Vaikutuksia odotellessa. Ei ainakaan mitään huonoa sanottavaa toistaiseksi.

Mon Sep 21 21:27:32 BST 2015 mukaan #1 Avuliain tuote-arvostelija

loistava!!!

Yhteensä:

5

täydellinen pakkaus erittäin toimiva!!!

Tue Jul 22 14:45:32 BST 2014 mukaan

Good Stuff!

Yhteensä:

5

Hyvä ja edullinen tuote! Näppärä pakkaus!

Tue Mar 18 15:57:55 GMT 2014 mukaan

Myprotein L Glutamine glutamiini

Valitse kuva

Myprotein L Glutamine glutamiini