Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein L Lysine lysiini

Tärkeä aminohappo, jota esiintyy luontaisesti proteiinissa

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
  • Gluteeniton
EUR 22.6
alkaen 22,60 €

Loppuunmyyty

L-lysiini on välttämätön aminohappo; se on saatava ruokavaliosta koska keho ei pysty tuottamaan sitä itse. L-lysiini on välttämätön proteiinin rakentamiselle kehossa. Tämän lisäravinteen on osoitettu lisäävän kalsiumin imeytymistä. L-lysiini toimii myös yhdessä muiden aminohappojen kanssa kehon nitrogeenitason ylläpitämiseen.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytetään viileässä ja kuivassa. Tarkista tuotteen parasta ennen päiväys. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Auttaa nitrogeenitasojen ylläpitämistä
  • Voi edistää kalsiumin imeytymistä

Ravintolisänä suosittelemme 1 g päivässä. Sekoita 3 ja puoli MP mini annosmittaa (1g) veteen tai mehuun ja nauti välittömästi. Paras nautittavaksi aterioiden välillä. 1 MP annosmitta (Mini) painaa 290 mg (0.29 g).

L-lysiini –jauhe.

Sisältää per: 1 g (päiväannos)
L-lysiiniä 1 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan