Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein L Ornithine Alpha Ketoglutarate ornitiini

Typpioksidin esiaste ja superhelppo lisätä päivittäiseen pirtelöön

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
  • Gluteeniton
EUR 34.5

34,50 €

Loppuunmyyty

L-ornitiini alpha ketoglutaraatti (OAKG) on suunniteltu erityisesti kilpaurheilijoille.

L-ornitiini alpha ketoglutaraatti -ravintolisä on kehitetty parantamaan urheilijoiden suorituskykyä. Monet urheilijat ja kehonrakentajat ovat raportoineet erittäin suotuisia tuloksia. Tuotteen on todettu olevan hyvin tehokas, ja onkin käytössä lääketieteessä leikkauksen jälkeisen paranemisen nopeuttamisessa.

L-ornitiini alpha ketoglutaraatti (OAKG) on kahden ei-proteiini –aminohappomolekyylin muodostama suola; l-ornitiinin ja Krebs cycle dicarboxylic –hapon.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • 100% l-ornitiini alpha ketoglutaraatti
  • Kilpaurheiluum
  • Voimalajeihin
  • Parantaa suorituskykyä

Ravintolisänä monipuolisen ja terveellisen ruokavalion ohelle suosituksena on 170 mg per painokilo päivittäin. Soveltuu kaikille, jotka haluavat täydellisen ja puhtaan l-ornitiini alpha ketoglutaraatin lähteen.

Lisää jauhe veteen tai mehuun, nauti välittömästi. Suositeltu aika valmisteen nauttimiselle on aamiaisen tai lounaan yhteydessä sekä ennen nukkumaanmenoa. Yksi mini –mitallinen (Myprotein mini –koon mitta) painaa 200mg (0.2g).

L-ornitiini alpha ketoglutaraattijauhe.

Sisältää per: 12 g (70-kiloisen henkilön päiväannos)
L-ornitiinialfaketoglutaraattia 12 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan