Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein MSM glukosamiini kondroitiini

Esiintyy luontaisesti nivelissä

  • Gluteeniton
EUR 24.99
alkaen 24,99 €

Loppuunmyyty

MSM -valmiste on tarpeellinen ja tehokas lisä kehon hyvinvointiin ja nivelten ja luuston vahvistamiseen. MSM saattaa auttaa muun muassa rasitusvammojen ennaltaehkäisyssä.

MSM on orgaaninen rikkiyhdiste. Yhdistettä on luontaisesti nivelissä, nivelsiteissä, jänteissä ja luussa sekä ihossa, hiuksissa ja kynsissä. Myös glukosamiinia ja kondroitiinia esiintyy kehossa luonnostaan.

MSM; nämä kolme ainesosaa yhdessä muodostavat tehokkaan nivelvalmisteen, josta voi olla hyötyä ja apua nivelten terveydessä ja nivelkipujen hoidossa. Erinomainen ravintolisä paljon urheileville, joiden nivelet näin altistuvat kovalle rasitukselle.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Sisältää äyriäistä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Nivelvalmiste
  • Vahvistaa luustoa ja niveliä
  • Vahvistaa kynsiä ja hiuksia
  • Ihon hyvinvointiin

1 kapseli 3 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM!

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä. Pakkauksessa mahdollisesti oleva kuivausainepussi ei ole syötävä.

Metyylisulfonyylimetaani (MSM), glukosamiinihydrokloridi, kondroitiinisulfaatti, gelatiini (kapselin kuori), magnesiumstearaatti, mikro-kiteinen selluloosa.

Sisältää per: 3 kapselia (päiväannos)
Metyylisulfonyylimetaania (MSM) 900 mg
Glukosamiinihydrokloridia 637,5 mg
Kondroitiinisulfaattia 540 mg
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan