Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein MSM glukosamiini kondroitiini

EUR 20.55

20,55 €

Loppuunmyyty

MSM -valmiste on tarpeellinen ja tehokas lisä kehon hyvinvointiin ja nivelten ja luuston vahvistamiseen. MSM saattaa auttaa muun muassa rasitusvammojen ennaltaehkäisyssä.

MSM on orgaaninen rikkiyhdiste. Yhdistettä on luontaisesti nivelissä, nivelsiteissä, jänteissä ja luussa sekä ihossa, hiuksissa ja kynsissä. Myös glukosamiinia ja kondroitiinia esiintyy kehossa luonnostaan.

MSM; nämä kolme ainesosaa yhdessä muodostavat tehokkaan nivelvalmisteen, josta voi olla hyötyä ja apua nivelten terveydessä ja nivelkipujen hoidossa. Erinomainen ravintolisä paljon urheileville, joiden nivelet näin altistuvat kovalle rasitukselle.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Sisältää äyriäistä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Nivelvalmiste
  • Vahvistaa luustoa ja niveliä
  • Vahvistaa kynsiä ja hiuksia
  • Ihon hyvinvointiin

1 kapseli 3 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM!

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä. Pakkauksessa mahdollisesti oleva kuivausainepussi ei ole syötävä.

Metyylisulfonyylimetaani (MSM), glukosamiinihydrokloridi, kondroitiinisulfaatti, gelatiini (kapselin kuori), magnesiumstearaatti, mikro-kiteinen selluloosa.

Sisältää per: 3 kapselia (päiväannos)
Metyylisulfonyylimetaania (MSM) 900 mg
Glukosamiinihydrokloridia 637,5 mg
Kondroitiinisulfaattia 540 mg

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.33 / 5 (6 Arvostelut)
  • 2 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

MSM + Gluko + Kondroitiini

On ollut todella toimiva tuote. Ei ole ollut vanhan miehen nivelet enää kipeänä kovan treenin jäljiltä. Muutaman päivän käytön jälkeen nivelkivut väheni ja loppui kokonaan. Vanhempien punttitreenaajien ehdoton lisä nivelten palautumiseen ja korjaamiseen.

Ihan yes

Ihan ok, ehkä nivelet tuntuvat paremmalta mutten hirmu vaikutus ole huomanut

Kokeilussa vielä...

... olen kokeillut MSM:ää joskus nuorempana ja sen vuoksi aloitin hiukan varovaisemmin näin aluksi mutta hyvältä vaikuttaa joten nostan annosta. Tilasin jo lisää kun olivat tarjouksessa..;D

erinomainen

Tämän aloituksen jälkeen polvi-ja kyynärpääkivut hävinneet. Jatkuvassa käytössä on siis. Loistava tuote ja hyvä hinta, varsinkin tarjouksessa.

Myprotein MSM glukosamiini kondroitiini

Yhden purkin kohta syötyäni, ovat nivelet vetreytyneet(mulla ongelmapolvet) ja olen kokenut hyötyväni näistä. Kynnet ja hiukset vahvistuneet.

Myprotein MSM glukosamiini kondroitiini

Tehosi mulla polviongelmiin, enkä epäilyksistä huolimatta saanut allergiaa äyriäisperäisestä kondroitiinista:)