Myprotein MSM glukosamiini kondroitiini

Maku
Pakkaus
Määrä

-35% KOODI: DOTW

Tämä viikon tarjouksessa tuotteita alennetuin hinnoin, jopa -35%. Valitse oma tavoite, saat sitä tukevista tuotteista alennuksen koodilla DOTW. Liittyy normaalihintaisiin tuotteisiin, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa 26/02/2017 asti.

/all-offers/deal-of-the-week.list

24,99 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

MSM -valmiste on tarpeellinen ja tehokas lisä kehon hyvinvointiin ja nivelten ja luuston vahvistamiseen. MSM saattaa auttaa muun muassa rasitusvammojen ennaltaehkäisyssä.

MSM on orgaaninen rikkiyhdiste. Yhdistettä on luontaisesti nivelissä, nivelsiteissä, jänteissä ja luussa sekä ihossa, hiuksissa ja kynsissä. Myös glukosamiinia ja kondroitiinia esiintyy kehossa luonnostaan.

MSM; nämä kolme ainesosaa yhdessä muodostavat tehokkaan nivelvalmisteen, josta voi olla hyötyä ja apua nivelten terveydessä ja nivelkipujen hoidossa. Erinomainen ravintolisä paljon urheileville, joiden nivelet näin altistuvat kovalle rasitukselle.

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Sisältää äyriäistä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Nivelvalmiste
  • Vahvistaa luustoa ja niveliä
  • Vahvistaa kynsiä ja hiuksia
  • Ihon hyvinvointiin

Käyttöohje

1 kapseli 3 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM!

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä. Pakkauksessa mahdollisesti oleva kuivausainepussi ei ole syötävä.

Ainesosat

Metyylisulfonyylimetaani (MSM), glukosamiinihydrokloridi, kondroitiinisulfaatti, gelatiini (kapselin kuori), magnesiumstearaatti, mikro-kiteinen selluloosa.

Ravintosisältö

Sisältää per: 3 kapselia (päiväannos)
Metyylisulfonyylimetaania (MSM) 900 mg
Glukosamiinihydrokloridia 637,5 mg
Kondroitiinisulfaattia 540 mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.2

4.2

(5 Arvostelut)

  • 5    1
  • 4    4
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele

Ihan yes

Yhteensä:

4

Ihan ok, ehkä nivelet tuntuvat paremmalta mutten hirmu vaikutus ole huomanut

Thu May 26 09:17:00 BST 2016 mukaan

Kokeilussa vielä...

Yhteensä:

4

... olen kokeillut MSM:ää joskus nuorempana ja sen vuoksi aloitin hiukan varovaisemmin näin aluksi mutta hyvältä vaikuttaa joten nostan annosta. Tilasin jo lisää kun olivat tarjouksessa..;D

Tue May 24 15:46:58 BST 2016 mukaan

erinomainen

Yhteensä:

5

Tämän aloituksen jälkeen polvi-ja kyynärpääkivut hävinneet. Jatkuvassa käytössä on siis. Loistava tuote ja hyvä hinta, varsinkin tarjouksessa.

Wed Apr 27 11:55:23 BST 2016 mukaan

Yhteensä:

4

Yhden purkin kohta syötyäni, ovat nivelet vetreytyneet(mulla ongelmapolvet) ja olen kokenut hyötyväni näistä. Kynnet ja hiukset vahvistuneet.

Fri Nov 14 12:13:38 GMT 2014 mukaan

Yhteensä:

4

Tehosi mulla polviongelmiin, enkä epäilyksistä huolimatta saanut allergiaa äyriäisperäisestä kondroitiinista:)

Thu Sep 11 22:29:25 BST 2014 mukaan

Myprotein MSM glukosamiini kondroitiini

Valitse kuva

Myprotein MSM glukosamiini kondroitiini