Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Myprotein Omega 3

EUR

Välttämättömät rasvahapot ovat rasvahappoja, joita on saatava ravinnosta, koska elimistö ei pysty itse niitä tuottamaan riittävässä määrin.

Omega 3 on välttämätön rasvahappo (EFA) joka auttaa sydäntä, niveliä ja verenkiertoa pysymään terveenä. Tämä erittäin voimakas kapseli on helppo tapa pitää huolta hyvien rasvahappojen saannista ja ehkäistä puutostiloja.

Omega-3-rasvahapoista kalaöljyn sisältämät DHA (dokosaheksaeenihappo) ja EPA (eikosapentaeenihappo) ovat ehdollisesti välttämättömiä. Elimistö pystyy tuottamaan niitä muista rasvahapoista, mutta olosuhteista riippuen ei aina riittävästi. Rasvahappojen määrän tarve lisääntyy liikuntamäärän kasvaessa.

Kalaöljy on erinomainen anti-inflammatoristen omega- 3-rasvahappojen lähde, josta saattaa olla hyötyä erityisesti aktiivisille henkilöille, joiden keho on kovassa fyysisessä rasituksessa.

Omega 3 sisältää eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA). EPA ja DHA ovat molemmat pitkäketjuisia rasvahappoja, joilla on useita terveyshyötyjä, muun muassa aivojen, silmien ja sydämen normaalin toiminnan ylläpitäminen.

Urheilijalle EPA ja DHA voivat edesauttaa sekä suoritusta että palautumista. Joissakin tutkimuksissa välttämättömien rasvahappojen on todettu auttavan säilyttämään glykogeenivarastoja lihaksessa ja lisäävän rasvavarastojen käyttöä energian tuotossa.
Omega 3 on valmistettu patentoidun PureMax™ prosessin alaisuudessa, joka takaa korkean laadun sekä puhtaan ja vahvan kalaöljyn, joka on vastuullisesti tuotettu. PureMax™ on ainutlaatuinen teknologia omega-3:n puhdistamiseen ja tiivistämiseen, joka on kehitetty vuosien tutkimus- ja kehitystyöllä. PureMax™ prosessi takaa korkealaatuisen kalaöljyn, josta on poistettu ympäristömyrkyt (kuten raskasmetallit, dioksiinit, torjunta-aineet ja polyklooratut bifenyylit, jotka kertyvät usein ruokaketjun yläpäässä oleviin kaloihin) jotta se on turvallinen ja terveys- ja ympäristösäädösten mukainen.

Myprotein Omega 3 sisältää enintään 0.1 ppm raskasmetalleja. Tuote ei sisällä keinotekoisia väriaineita, säilöntäaineita, hiivaa, gluteenia, tärkkelystä eikä laktoosia. Ei lisättyä sokeria eikä suolaa. Ei geenimuunneltuja raaka-aineita.

EFSA:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA
TERVEYSVÄITTÄMÄT

DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina
DHA edistää näön pysymistä normaalina
EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Kalaöljykapseli
  • 18 % EPA:ta ja 12 % DHA:ta

2 kapselia 1-3 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä. Pakkauksessa mahdollisesti oleva kuivausainepussi ei ole syötävä.

Kalaöljy, kapselin kuori (gelatiini, glyseriini), vesi, antioksidantti (dl-alfatokoferoliasetaatti).

Sisältää per: 2–6 kapselia (päiväannos)
Eikosapentaeenihappoa (EPA) 360–1080 mg
Dokosaheksaeenihappoa (DHA) 240–720 mg

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.5 / 5 (18 Arvostelut)
  • 11 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Hyviä rasvoja

Omegat tuntuvat toimivilta. Välillä tuntuu kalanmaku kapselin oton jälkeen röyhtäisyn yhteydessä, suurimmaksi osaksi ei. Selkeästi huomaa vaikutuksen ihollakin sileytenä ja juonteiden madaltumisena. Olen pyrkinyt ottamaan sallitun päiväannoksen eli 3 kapselia/päivä. Tuli ostettua iso purkki, 1000 kapselin purnukka, mutta ei todellakaan lopu sitten ihan kesken kaiken. Joka päiväisessä käytössä on.

Myprotein Omega3

Mainio tuote. Alennuksessa ei paljon kukkaroa rasita. Suosittelen

Markkinoiden paras kalaöljy

Hintalaatusuhteeltaan markkinoiden ehdotonta eliittiä!

omega 3

Perus omega 3- kapseleita todella edullisella hinnalla. Voi napsia reilulla annostelulla ilman,että käy kukkaron päälle.

Edullisita omega kolmosta

Hyvin edullista omega kolmosta. Kapselit samaa kokoluokkaa kuin muissa vastaavissa tuotteissa, mutta tuntuu että nämä ovat "liukkaampia" ja sitäkautta helpommin nieltäviä.

Rahalle vastinetta

Kalaöljyä kuluu reilusti ja 1000 kpl pakkaus kyllä vastaa huutoon. Ei tarvitse olla jatkuvasti pieniä purkkeja olla pyörittelemässä ja suurin pakkauskoko on ravintoarvoiltaan edullisimpia per annos.

jep

Tässä on ihan normi tuote. Tuoteselosteen mukaan ihan ok. Hinta on kohillaan, varsinkin kun ostaa tarjouksesta.

Omega 3

Hyvä tuote...Tarpeeksi iso pakkaus,ei tarvitse kokoajan olla uutta tilaamassa.

Myprotein Omega 3

Edullinen ja toimiva kalaöljykapselivalmiste kaikille, jotka haluavat lisätä laadukkaiden rasvahappojen määrää ruokavaliossaan.

Hyvät rasvat

Edullinen hinta vaikutti ostopäätökseen, ei moitittavaa. Saa jättipurkissa, jolloin ei tarvitse heti olla tilaamassa uutta satsia.