Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Pulse:Gel

Ainutlaatuinen geelisekoitus kofeiinia ja ennen treeniä tarvittavia ainesosia

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
  • Gluteeniton
EUR 16.1

16,10 €

Loppuunmyyty

Myprotein Pulse:Gel - Tropical Storm, 12 x 50 g

Myprotein Pulse:Gel sisältää laajan skaalan tehokkaita ainesosia, kuten asetyyli-l-karnitiinia, arginiini-alfaketoglutaraattia, l-norvaliinia, kofeiinia, sitrulliinimalattia, tauriinia ja beeta-alaniinia. A-AKG edistää typpioksidintuotantoa ja tehostaa ravintoaineiden kuljetusta työtä tekeviin lihaksiin treenin aikana, jolloin niitä siellä kipeimmin kaivataan. Beeta-alaniini ja sitrulliinimalaatti puolestaan yhdessä vähentävät toksiinien, kuten maitohapon kertymistä lihaksiin. Pulse:Gel sisältää lisäksi tauriinia, guaranauutetta ja kofeiinia. Pulse:Gel on varteenotettava vaihtoehto urheilijoille, jotka haluavat saada parhaan mahdollisen hyödyn irti treeneistään.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Tehonlisääjä
  • Kofeiinia, sitrulliinimalattia, tauriinia, beeta-alaniinia
  • Asetyyli-l-karnitiinia, arginiini-alfaketoglutaraattia, l-norvaliinia
  • Korkea kofeiinipitoisuus: 221 mg / annos

1 annospussin (50 g) sisältö 15 minuuttia ennen treeniä. Maksimi päiväannos on 1 annospussi. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä kofeiiniherkille henkilöille.

Vesi, tapiokatärkkelys, beeta-alaniini, sitrulliinimalaatti, tauriini, asetyyli-l-karnitiini, arginiini-alfaketoglutaraatti, hyytelöimisaine (hydroksi-propyylimetyyliselluloosa), n-asetyyli-l-tyrosiini, kofeiini, guaranauute, luontainen aromi, luontainen väri (antosyaani) (vain Berry Blast), l-norvaliini, makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaine (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), niasiini, B6-vitamiini, riboflaviini, tiamiini, B12-vitamiini.

Sisältää per: 50 g (1 annospussi)
Energiaa (kJ/kcal) 138/32
Rasvaa, josta 0,0 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 0,0 g
Hiilihydraatteja, joista 2,3 g
sokereita 0,0 g
Proteiinia 3,9 g
Suolaa 0,02 g
Kofeiinia 221 mg
Beeta-alaniinia 1500 mg
Sitrulliinimalaattia 1500 mg
Tauriinia 1000 mg
Asetyyli-l-karnitiinia 750 mg
Arginiini-alfaketoglutaraattia 750 mg
L-norvaliinia 50 mg
B1-vitamiinia 1,1 mg
B2-vitamiinia 1,4 mg
B3-vitamiinia 16 mg
B6-vitamiinia 1,4 mg
B12-vitamiinia 2,5 µg
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan