Hakemasi tuote voi olla poistunut valikoimista.

Myprotein Pulse V4

  • Gluteeniton
EUR 25.0

25,00 €

Loppuunmyyty

Myprotein Pulse® V4 sisältää laajan skaalan tutkitusti tehokkaita ainesosia. Kukin 17 g:n annos sisältää 9,2 g Perform and Pump -seosta, jonka aktiiviset ainesosat ovat arginiini-alfaketoglutaraatti (A-AKG), beeta-alaniini ja sitrulliinimalaatti. A-AKG edistää typpioksidintuotantoa ja tehostaa ravintoaineiden kuljetusta työtä tekeviin lihaksiin treenin aikana, jolloin niitä siellä kipeimmin kaivataan. Creapure® -kreatiinimonohydraatti tehostaa ATP:n varastoitumista lihaksiin ja auttaa parantamaan sarjakestävyyttä. Beeta-alaniini ja sitrulliinimalaatti puolestaan yhdessä vähentävät toksiinien, kuten maitohapon kertymistä lihaksiin. Pulse® V4 sisältää lisäksi Focus and Energise -seoksen, jonka aktiiviset ainesosat ovat tyrosiini, tauriini, guaranauute ja kofeiini. Pulse® V4 on varteenotettava vaihtoehto urheilijoille, jotka haluavat saada parhaan mahdollisen hyödyn irti treeneistään.

EFSA:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA
TERVEYSVÄITTÄMÄT

Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Tehonlisääjä
  • Creapure®-kreatiinia, A-AKG:tä, beeta-alaniinia ja sitrulliinimalaattia
  • Tyrosiinia, tauriinia, guaranaa ja kofeiinia
  • Korkea kofeiinipitoisuus: 168 mg / annos

8,5-17 g jauhetta sekoitettuna 100-300 ml:aan vettä 30 minuuttia ennen treeniä. Aloita tuotteen käyttö 8,5 g:n annoksella ja nosta annos vähitellen 17 g:aan. 1 tl tai 1 MP annosmitta S (5 cc) = 2,9 g. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä kofeiiniherkille henkilöille.

Kreatiinimonohydraatti (Creapure®), arginiini-alfaketoglutaraatti (A-AKG), l-tyrosiini, dekstroosi, beeta-alaniini, sitrulliinimalaatti, sitruuna-happo, väri ((punajuuriväri, antosyaani) (Berry Blast), karoteeni (Tropical Storm)), aromi, tauriini, guaranauute, kofeiini, makeutusaine (sukraloosi).

Sisältää per: 17 g (päiväannos)
Energiaa (kJ/kcal) 33/8
Rasvaa, josta 0 g
Hiilihydraatteja, joista 2,0 g
Proteiinia 0 g
Perform and Pump Blend: (kreatiinimonohydraatti, arginiini-alfaketoglutaraatti, beeta-alamiini, sitrulliinimalaatti) 9,2 g
Focus and Energise Matrix: (l-tyrosiini, tauriini, guaranauute, kofeiini) 3,8 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan