Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Soy Protein Isolate

EUR 12.9
alkaen 12,90 €

Säästä: 4,00 €

Loppuunmyyty

MYPROTEIN SOY PROTEIN ISOLATE SOIJAPROTEIINI

GMO -vapaa. Soijaproteiini-isolaatti sisältää soijaproteiineista eniten proteiinia. Myprotein Soy Protein Isolate on valmistettu GMO-vapaista soijapavuista erottamalla niistä lähes kaikki rasva ja hiilihydraatit, jättäen jäljelle vain arvokkaan proteiinin.

Soijaproteiini-isolaatin proteiinipitoisuus on yli 90 %. Soijaproteiini sopii mainiosti myös vegetaristeille ja vegaaneille sekä laktoosi-intolerantikoille ja on täydellinen aminohappojen lähde, joka kestää vertailua mm. suosittujen hera- ja maitoproteiinin kanssa.

Soijaproteiinin kohtuullinen imeytymisnopeus tekee siitä myös hyvän lisän heraproteiinin rinnalle. Soijaproteiini-isolaatti yltää kasvikunnan proteiineista lähimmäksi eläinperäisiä proteiineja, jonka aminohappoprofiili on erinomainen.

Puhtaan soijaproteiini-isolaatin maku on neutraali, sopii nautittavaksi sellaisenaan tai on helppo maustaa halutessaan.

EU:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA TERVEYSVÄITTÄMÄT

Proteiini edistää lihasmassan kasvua
Proteiini edistää lihasmassan säilymistä
Proteiini edistää luuston pysymistä normaalina

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Soijaproteiini-isolaatti
  • EI laktoosia, gluteenia eikä geenimuunneltuja ainesosia
  • Runsaasti tärkeitä aminohappoja
  • Täydellinen proteiinilähde

1 reilu annosmitallinen (30 g) jauhetta sekoitettuna 250-350 ml:aan vettä tai maitoa 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

Sisältää per: 100 g 30 g
Energiaa (kJ/kcal) 1453/342 436/103
Rasvaa, josta 0,4 g 0,2 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 0,1 g 0,0 g
Hiilihydraatteja, joista 4,4 g 1,3 g
sokereita 0,1 g 0,0 g
Proteiinia 80 g 24 g
Suolaa 3,2 g 0,7 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 3.67 / 5 (6 Arvostelut)
  • 1 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Paras suklaa vanukas

Menee hyvin vanukkaaksi jos laittaa blenderiin ja vähän vähemmän vettä. Kaapi sen sieltä lusikalla pois ja lisää pari ruokalusikallista maapähkinävoita.

Vapaaherra

Soya isolaatti on mainio painonhallintaan ja lihasmassan kasvattamiseen sopiva proteiini. Ammattini vuoksi olen käyttänyt proteiineja elintarviketeollisuudessa ja ruoanlaiossa vuosien ajan. Käytän sitä jauheliha- ja kalamurekemassojen valmistamiseen korppujauhojen sijasta. Soija isolaatti sitoo viisinkertaisen määrän vettä ja valmistan aamuisin treenipäivinä ja vaimolleni dieettipäivinä pirtelön johon sekoitan 3 mitta-astiaa isolaattia, marjoja, tai hilloa ja kaksi raakaa kananmunaa, sekä kolme- neljä desiä maitoa. Smuutti pitää hyvin nälän tunteen poissa tuntikausia vatsassa turvotessaan. Vaimoni nauttii dieettipäivinä 2-3 pirtelöä ja kolmessa viikossa paino on pudonnut 3 kg.

Soija isolate

Hyvä tuote mm smootiehin...

HYVÄ TUOTE

Lisäproteiinin saamiseksi käytän maustamatonta Soija isolaattia aamiaisruokana. Se vie nälän tunteen ja isolaatti turpoaa vatsalaukussa viisinkertaiseksi. Annostelu on seuraava 3 mitta-astiaa isolaattia+ 2 raakaa kananmunaa+ marjoja, tai tuorehedelmä+ kokomaitoa 4 dl. Sekoitan aamiaiseni blenderissä. Lisäksi käytän isolaattia jauhelihapihvimassaan jolloin korppujauhoja ei tarvitse lisätä.

Positiivinen yllätys!

Kevyt, mieto jauhe, joka sekoittuu hyvin. Toimii erittäin hyvin aamupuurossa, ei maistu käytännössä miltään. Palkkarinakin olen käyttänyt, menee alas suuremmin irvistelemättä pelkkään veteen sekoitettuna. Suosittelen vatsavaivoista kärsiville, tässä ei ole mitään ylimääräistä (: Seuraavaksi menee itsellä isompaa pussia tilaukseen!

Paha maku

Jauhe on erittäin kevyttä, mutta sekoittuu huonosti nesteesee. Maistuu liikaa läpi eikä ole miellyttävän makuista. Edes puollukka ei peitä makua.

:)

Todella hyvä, ehkä vähän miedon makuinen ja pitää laittaa enemmä vettä kuin yleensä, koska paakkuntuu helposti.