Myprotein Super Omega 3

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
14,85 €

Loppuunmyyty

Yleistä

Super Omega 3 on vahva kalaöljy, jossa on vähintään 760mg omegaa jokaista 1000mg:n kapselia kohti. Yksi markkinoiden vahvimmista pitoisuuksista.

Omega 3 on välttämätön rasvahappo (EFA) joka auttaa sydäntä, niveliä ja verenkiertoa pysymään terveenä. Tämä erittäin voimakas kapseli on helppo tapa pitää huolta hyvien rasvahappojen saannista ja ehkäistä puutostiloja.

Super Omega 3 sisältää vähintään 530mg eikosapentaeenihappoa (EPA) ja 90mg dokosaheksaeenihappoa (DHA).

EPA ja DHA ovat molemmat pitkäketjuisia rasvahappoja, joilla on useita terveyshyötyjä, muun muassa aivojen, silmien ja sydämen normaalin toiminnan ylläpitäminen.

Urheilijalle EPA ja DHA voivat edesauttaa sekä suoritusta että palautumista. Joissakin tutkimuksissa välttämättömien rasvahappojen on todettu auttavan säilyttämään glykogeenivarastoja lihaksessa ja lisäävän rasvavarastojen käyttöä energian tuotossa.

Super Omega 3 on valmistettu patentoidun PureMax™ prosessin alaisuudessa, joka takaa korkean laadun sekä puhtaan ja vahvan kalaöljyn, joka on vastuullisesti tuotettu. PureMax™ on ainutlaatuinen teknologia omega-3:n puhdistamiseen ja tiivistämiseen, joka on kehitetty vuosien tutkimus- ja kehitystyöllä. PureMax™ prosessi takaa korkealaatuisen kalaöljyn, josta on poistettu ympäristömyrkyt (kuten raskasmetallit, dioksiinit, torjunta-aineet ja polyklooratut bifenyylit, jotka kertyvät usein ruokaketjun yläpäässä oleviin kaloihin) jotta se on turvallinen ja terveys- ja ympäristösäädösten mukainen.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Korkealaatuinen puhdas kalaöljy
  • 58% EPA ja10% DHA
  • PureMax™ teknologia takaa puhtauden

Käyttöohje

1 kapseli 1-3 kertaa päivässä aterian yhteydessä monipuolisen ja terveellisen ruokavalion ohella.

Ainesosat

Puhdistettu Omega-3 tiiviste, E- vitamiini (antioksidantti) kapseli (gelatiini, glyseroli).

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita ja säilöntäaineita, hiivaa, gluteenia, tärkkelystä eikä laktoosia. Ei lisättyä sokeria tai suolaa. GMO vapaa.

Ravintosisältö

Sisältää per: 1-3 kapselia (päiväannos)
Omega-3-rasvahappoja, joista 760–2280 mg
eikosapentaeenihappoa (EPA) 530–1590 mg
dokosaheksaeenihappoa (DHA) 90–270 mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.5

4.5

(4 Arvostelut)

  • 5    2
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

OMEGA 3

Yhteensä:

4

Hinta laatusuhde hyvä, purkki voisi olla suurempi.

Wed Mar 15 10:59:42 GMT 2017 mukaan MTi

Laatu omegoita

Yhteensä:

5

Laatu omegoita edullisesti. Normi omegoita joutuu vetään 9kpl:tta päiväs, jotta saa sen 3g omega3:sia kasaan, mut näillä selviää 4:llä kapselil päiväs hinnan ollessa päivämääräisesti sama. Joten peukkua näille.

Mon Apr 04 21:20:57 BST 2016 mukaan MuskeliMake

Hyviä omegoita

Yhteensä:

5

Laatu omegoita edullisesti. Normi omegoita joutuu vetään 9kpl:tta päiväs, jotta saa sen n. 3g omega3:sia kasaan. Mut näillä selviää 4:llä kapselil päiväs, vaikka hinta on päiväkohtasesti sama, joten peukkua näille.

Mon Apr 04 21:18:03 BST 2016 mukaan MuskeliMake

super omega 3

Yhteensä:

4

Normikapseleita paremmat pitoisuudet. Tarjoushinnalla ostettuna ihan ok hinta/laatusuhde.

Tue Nov 10 11:53:20 GMT 2015 mukaan KK

Myprotein Super Omega 3

Valitse kuva

Myprotein Super Omega 3